Семейство

Дневен хороскоп за 6 юни

Раците да внимават с емоциите

06.06.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Постарайте се да изпълнявате стриктно текущите си задължения. Не започвайте нищо ново, ако не е спешно и избягвайте рисковите финансови операции. Наблюдавайте поведението на околните. Някой може да се опита умишлено да ви подведе. Най-добрият начин за сваляне на напрежението е да отделите малко време за спорт в края на деня.

Скорпион

Не е изключено да успеете да реализирате изгодна бартерна сделка. Ще се налага от време на време да се съобразявате с чуждо мнение или възможности, но тези отклонения няма да ви попречат. Представителите на вашия знак, които се явяват на изпит ще постигнат добри резултати.

Стрелец

Напрежението от вчерашния ден ще се усеща и през първата половина на днешния. Леко разведряване на обстановката ще се усети след телефонен разговор с приятел, който ще ви върне към стари спомени и ще ви подготви за ново преживяване. Не е желателно да посещавате непознати места вечерта.

Козирог

Заемете наблюдателна позиция и отстъпете инициативата на по-младите си колеги. Ефектът ще е изненадващ, някой ще ви се извини за неприятен инцидент, предизвикан преди време. Не е изключено извинението да е съпроводено и с мил подарък. Отговорете с присъщото си благородство.

Водолей

Ще разполагате с ресурси за довършване на трудоемка и доста изтощителна задача. Разпределете работата си така, че да не се налага да разчитате на помощ, но и да не навредите на здравето си. Не споделяйте затрудненията, с които се налага да се справите, те ще са ви полезен опит.

Риби

Стар спор или юридически казус с фирма, администрация, некоректен доставчик, ще намери своето решение и ще бъдете възмездени за претърпените неприятности. В някаква степен така сложилата се ситуация ще се отрази положително на отношенията ви с човек от най-близкото обкръжение. Не се преуморявайте.

Коментирай
Свободно време