Семейство

Седмичен хороскоп за 5 – 11 август

Успехи за Лъвовете

05.08.2019г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата ще бъде динамична, а събитията в нея – интересни. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен период, изпълнен с много впечатления. Ако не сте в отпуск ще имате възможност да реализирате няколко кратки служебни пътувания, свързани с нови контакти или нова дейност.

Използвайте свободното време изцяло за любимите си занимания. Творческият ви потенциал е силен и сте в състояние да го разгърнете изцяло.

Личните и в частност любовните отношения ще удовлетворят очакванията ви. Ако отдавна сте във връзка, но все още не сте регламентирали връзката си, през тази седмица ще можете да го направите.

Любовен хороскоп за 5 – 11 август

Телец

Най-важните въпроси през тази седмица ще са свързани с дома и семейството. Ще се справите с различни занимания по промяна на обстановката, разместване на мебелите, дребни ремонти. Старанието ви ще бъде оценено високо от близките и за да ви покажат колко са доволни от вас, ще ви организират разни приятни изненади.

Възможно е да уредите важна финансова сделка или да се снабдите с недвижим имот. Може да е само за временна употреба, но ще ви свърши добра работа.

Близнаци

Обичате да се занимавате с новости и през тази седмица ще имате прекрасната възможност да се потопите в море от информация. Непрекъснато ще попадате на нещо интересно, което искате да разберете, усвоите, запомните и приложите. Лошото е, че покрай любознателността си може да изостанете с текущата работа. Ще икономисате време, ако намалите частните разговори.

Обсъждайте всички важни въпроси с близките си и се допитвайте до тях за казуси, които не са ви ясни. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Ще си спестите някои грижи и ще създадете благоприятни условия за подобряване на отношенията.

Месечен хороскоп за август

Рак

Ще успеете да довършите важна практическа задача, започната преди време и да промените по някакъв начин социалния си статус. Периодът е благоприятен за онези представители на вашия знак, които предпочитат да действат активно и не чакат нещата да се случат наготово. Не е изключено да получите предложение за краткотрайна допълнителна работа, която ще ви донесе и допълнителни приходи.

Обстановката на работното място ще е спокойна. Дори да ви натоварят с чужди задължения няма да имате никакви проблеми с организацията. Не е във ваша полза обаче сами да си предлагате услугите за работа, която не ви е присъща. Ако сте с наднормено тегло и отделяте ежедневно поне час за спортни занимания ще успеете да влезете във форма без да се лишавате от храна.

Коментирай
Свободно време