Свободно време

Месечен хороскоп за август

Очакват ни много емоции

02.08.2019г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Месец август ще ни донесе много емоции. За някои представители на зодиака ще е важно да овладеят настроенията си. За други, следващите няколко седмици ще са великолепни, нещата ще им се случват с лекота, ще постигат успехи. Какво ви съветва астролог Петя Георгиева, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Динамичен, интересен и доста успешен период предстои. Сигурни сте във възможностите си и сте в състояние да си създадете ясна програма за работа. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и не бързайте с решения, от които се очаква дългосрочен ефект. Малко благоразумие и предпазливост няма да ви навредят.

С каквото и да се заемете ще реализирате определен напредък. Може да не успеете да завършите започнатото, но ще сте трасирали посоката. Позволявайте си по една награда за всеки успех и не забравяйте, че имате нужда и от почивка.

Венера в Лъв – време за любов и подмяна на енергията

Телец

Преобладаващата част от ангажиментите ви ще са неотложни и на моменти може да ви е трудно да следвате ритъма, който обстоятелствата ви налагат. Рано или късно преумората ще си каже думата, ще ставате по-раздразнителни, избухливи, нетърпеливи. Ще си спестите доста неприятности, ако не се опитвате да се надбягвате със себе си. В такива моменти най-подходящата тактика е да правите каквото трябва и да се възползвате от крайния резултат доколкото е възможно.

Ще успеете да довършите повечето занимания, започнати в предишните месеци. Постигнатите цели ще ви помогнат да придобиете ясна представа за статуса си към момента, за формулиране на следващите тенденции. Последователно ще преодолеете затруднения, засягащи финансовото състояние и личните отношения.

Женски хороскоп за август

Близнаци

Събитията ще са интересни, със сигурност няма да скучаете. Тонусът ви ще е стабилен, ще активира въображението и ще мотивира творческите ви изяви. Колкото по-нестандартни са предложенията ви, толкова повече съмишленици ще ви последват и по-стабилна ще е подкрепата им.

Контактите ще са интензивни и в работното, и в свободното ви време. Старайте се да сте по-често извън дома, но подбирайте взискателно компаниите, с които общувате. Обмисляйте задълбочено сериозните промени. Няма да са ви необходими много усилия за реализацията им, ако преди това сте си създали ясна схема на действие.

Коментирай
Здраве и красота