А1 стартира нов мобилен план, създаден специално за родители и техните деца – A1 Kids. Планът се предлага ексклузивно при закупуване на детските интерактивни часовници MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition. Тарифният план се предлага за нови и съществуващи клиенти със срок от 24 месеца на цена 12,99 лв. на месец.
 
Новият мобилен план А1 Kids е разработен, за да помогне на родителите да провеждат разговори с децата си, когато не са заедно, на по-ниска цена и с по-добри условия в мрежата на A1. A1 Kids включва неограничени минути към мобилни номера от мрежата на А1, неограничени мегабайти за видеоразговори през мобилен интернет (извън включените мегабайти в плана), 50 национални минути за разговори в България и роуминг в ЕС/ЕИЗ, 50 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост за България и ЕС, както и неограничен мобилен интернет след изразходване на включените в плана мегабайти.

Клиентите на А1 имат на разположение няколко опции за сключване на договор за мобилния план А1 Kids: да заявят тарифния план като нова услуга, да променят своя настоящ план или да запазят номера си ако ползват предплатена услуга в А1 като сключат абонамент.
 
Аксесоарите от серията MyKi са удобни цветни часовници, които освен функцията да показват точен час, притежават и интерактивни функции на смартфон. Те дават възможност на родителите да виждат точната локация на своите деца с вградения GPS режим, да осъществяват мобилни разговори и видеоразговори с часовниците MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition, да провеждат чат със своето дете и други. 
 
А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 г. A1 България отчита приходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.