Семейство

Астрологът Анджела Пърл за Годината на белия метален Плъх

Какво ви очаква според зодията

15.01.2020г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Новата 2020 ще бъде променлива година за всички зодиакални знаци, но ще засегне най-много Близнаците, тъй като повечето затъмнения през тази година ще бъдат в този знак. Време е за промяна и нови възможности! Време е да се разделите със страховете си и смело да продължите напред, за да срещнете щастието си.

Годината на Белия плъх ще накара родените под знака на зодия Близнаци да имат различно отношение към времето си и към печалбите, които получават. Важно е да бъдат по-премерени в своите желания. Ако действат разумно, ще могат да отделят значителен бюджет, който могат правилно да инвестират.

Любовен хороскоп за 2020 година

Рак

Първото, за което трябва да помислите, уважаеми Раци, е какво искате да постигнете в Годината на Плъха. Може да ви бъде трудно да избирате между дома и работата, защото обичате да се концентрирате върху едно нещо. Въпреки това през 2020 г. близките ви и работата ви, ще изискват от вас максималното. Ще се радвате да продължавате да помагате на близките си. Обърнете внимание на здравето си, не го подценявайте.

Коментирай