Семейство

Новата колекция Back to School от CCC включва световни марки и любими приказки

В специалната селекция ще намерите раници, започващи от 24,99 лв. и обувки от 16,99 лв.

01.09.2023г. / 15 00ч.
Аз жената
Снимка: CCC.

Снимка: CCC.

15 септември наближава и е време за пазаруване за училище! В най-новата колекция Back to School за деца на полската верига за обувки и чанти CCC ще намерите обувки, маратонки, чехли, раници и аксесоари от световни спортни марки като adidas, Reebok, Champion, Vans, Puma, Kappa и New Balance, както и собствената им марка Sprandi. Малчуганите със сигурност ще насочат вниманието си към любимите си приказни герои като Mickey&Friends, Frozen, Spiderman, Ninjago или Peppa Pig.

Колекциите вече са налични в магазините, сайта и мобилното приложение на CCC на цени, които със сигурност ще зарадват родителите! Раници от 24,99 лв. и обувки от 16,99 лв.!

Връщането в училище е голямо предизвикателство и за родителите! Струва си да добавите правилните обувки и раница към училищния списък за пазаруване, за да осигурите комфорт и безопасност през дните, пълни с учене и забавление. Елегантният стайлинг за първия учебен ден ще бъде перфектно допълнен от лачени мокасини, полуобувки или балеринки за момичета, включително кожени модели на Lasocki! А за свободното време? Удобни спортни обувки с бели подметки, подходящи както за ежедневни дейности, така и за спорт. Добавете чанта за обувки в любимия си цвят и готово!

За най-малките са идеални обувките с велкро или приплъзване, а анимационните герои ще предизвикат усмивка на лицата им. Момичетата няма да останат незабелязани с моделите на Елза и Анна от "Замръзналото кралство" или Мини Маус на Дисни, докато Спайдърмен и Батман със сигурност ще привлекат окото на момчетата. В богатия асортимент ще намерите още Pokémon, Harry Potter и любимото на всички Peppa Pig и малкия ѝ брат George!

По-големите деца ще оценят модни спортни марки като adidas, Reebok, Champion, Sprandi, Vans, Puma, Kappa или New Balance, които ще допринесат за тяхното самочувствие. Благодарение на дългогодишното си присъствие на пазара, моделите на тези популярни марки се отличават не само с вечен дизайн, но и с безупречна изработка.

Богатата гама раници и аксесоари ще задоволят както родителите, така и децата. Когато избирате раница, струва си да обърнете внимание, наред с други неща, на конструкцията - широки презрамки или подплатен гръб, който ще предотврати неправилна стойка. Подходящият размер ще осигури достатъчно място за всички основни училищни принадлежности, а функционалните джобове и отделения ще ви помогнат да поддържате всичко подредено и добре организирано.

Сред богатия асортимент всеки ученик ще намери обувки и раница, които подчертават неговия индивидуален стил. Богата гама от дизайни и цветове, от семпли бежови и сиви до пъстри десени, вдъхновени от любими приказки.

И това не е краят на добрите новини! Освен богатият асортимент от обувки, раници и аксесоари за началото на учебната година в магазините и онлайн има СУПЕР промоция! При пазаруване за цялото семейство, четвъртият продукт е БЕЗПЛАТЕН! Колкото по-голяма е покупката, толкова по-голяма е отстъпката! -25% на втори продукт или -50% на трети или -100% на четвърти - така работи MULTI SHOPPING в CCC! Офертата е валидна за всичко до 30 септември. Отстъпките в рамките на офертата не се комбинират помежду си, отстъпката се дава за най-евтиния продукт.

Обувки, раници и ученически аксесоари вече са налични във физическите магазини CCC, онлайн на ccc.eu и в мобилното приложение.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време