Меню

Великденска салата

4 април 2008 | 13:26 | Аз жената
Добави в любими
4 сварени яйца 
2 марули 
1 връзка зелен лук 
2 с. л. зехтин 
2 с. л. оцет 
маслини 
репички 
сол на вкус
20 мин.

Продукти
Приготвяне

Твърдо сварените яйца се обелват и се нарязват (3 на кръгчета, а едно на квадратчета). Марулите се измиват и нарязват на тънки ивички. Пресният лук се почиства и нарязва на ситно. В салатиера се поставят марулите, лукът и трите яйца на кубчета. Салатата се посолява и подправя със зехтин и оцет и се разбърква. Декорира се с нарязаното на кръгчета яйце, репичките по вкус се оформят и маслини. 

Добър апетит! Ралица Цветкова, Ловеч

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
albena ( преди 11 години )