Какво те мъчи в любовта?

Той възприема връзката ни само като секс

Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка

13.01.2016г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Въпрос от читателка за рубриката „Какво те мъчи в любовта?“

Въпрос: Здравейте, виждам се с мъж вече повече от година, но той приема нашата връзка само като срещи за секс, а аз искам повече и му го казах. Поканих го да се пренесе при мен и неговият отговор беше „Ще се изпокараме на първата седмица!“ Замислям се дали да го чакам още или да приключа тези отношения?

Ева Кулева: Доколкото разбирам, в началото на връзката не сте говорили за това кой какви очаквания и желания има за развитието на отношенията ви. Препоръчвам такъв разговор за целта на връзката да се провежда още преди да се стигне до интимен контакт.

И ако има разминаване в желанията, изобщо да не се стига до секс. Във вашата ситуация, твоето поведение досега е казвало „Искам секс“. Действията говорят по-силно от думите. Да го имаш предвид следващия път. ;)

Ако той иска само секс, а ти искаш нещо повече, не разбирам защо изобщо продължаваш тези взаимоотношения. На всичкото отгоре го каниш той да се пренесе при теб?!

И след като той отказва, ти се чудиш дали да го чакаш още! Не знам на какво се надяваш и още колко искаш да чакаш.

Имай предвид, че за един мъж са достатъчни около 6 месеца, за да прецени дали иска да се ожени за приятелката си или не. При положение, че изобщо иска да се жени. И ако в рамките на 1 година не предложи брак, значи нещо не е наред в тези отношения.

Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Удивена ( преди 8 години )
"И ако в рамките на 1 година не предложи брак, значи нещо не е наред в тези отношения." - Това е най-голямата глупост, която съм чела! :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар