Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Риза на каре и панталон на цветя

20.10.2015г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: фейсбук  Goop

Снимки: фейсбук Goop

Топли пуловери, есенни цветове и естествени материи. Време е да посрещнем есента и да добавим повече от нейното настроение и красота в гардероба си.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко приятни визии, които да направите част от вашето ежедневие.

Карираните ризи! Класически модел, класически десен, който се завръща в есенно-зимната мода. В модните бутици ще ги откриете в различни цветови комбинации. Съчетават се добре с пола или панталон в класически модел, кожен панталон или дънки.

Подходящи обувки за подобна визия са изчистени кожени боти, кецове, гуменки. Не забравяйте да добавите и пищно колие, за завършек на имиджа.

Кажете Да на цветните топли пуловери и на тези с красиви десени като звездички, точки, флорални мотиви, различни животинчета.

Свързани статии

Една закачка, която е подходяща за вашата дневна визия, съчетаваща се с класическа риза и разбира се любимите ви дънки.

Добавете разкоша на флоралните мотиви в избора си на панталони през тази есен. Те са комбинативни и може да си позволите да добавите връхна дреха или горна част във всеки един цвят, който има на панталона. Ако обичате смелите решения в модата, не забравяйте към експлозията от цветове да добавите и друг интересен десен.

Снимки: Фейсбук Goop

Коментирай