Свободно време

Какво показва любимият цвят на дрехите за вас?

Оранжевият цвят излъчва топлина и щастие

15.10.2015г. / 09 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Червено, жълто, зелено... Кой е доминиращият цвят във вашия гардероб, кой е любимият ви, когато говорим за мода? Оказва се, че изборът ни на цвят за дрехи може много да каже на хората за нас. Вижте какво.

Червен цвят

Червеният цвят се смята за най-страстния в любовта. Той повишава кръвното налягане, ускорява пулса и дишането. Ако този цвят е любимият ви, когато избирате облеклото и аксесоарите си, то вие сте целенасочен човек, а понякога дори агресивен.

Обичате да експериментирате не само в модата. Постигате това, към което се стремите, имате силна воля и сте страстни в любовта. Въпреки тези си качества е възможно често да изпитвате комплекс за малоценност.

Снимка: istock

Оранжев цвят

Оранжевият цвят излъчва топлина и щастие. Ако вие предпочитате във вашия гардероб това да бъде основен цвят, със сигурност сте позитивна личност, която топли с присъствието си. За вас може да се каже, че постоянно търсите вдъхновението, но и самите вие сте вдъхновители. Рядко изпадате в депресия, защото оранжевите багри ви действат като антидепресант.

Син цвят

На пръв поглед вие създавате впечатлението за човек, който не се усмихва. Трудно допускате хора до себе си и още по-трудно им давате вашето доверие. От друга страна сте спокойна личност, често балансирана, без излишен стрес. Синият цвят често е сочен за цвят на добрите лидери.

Бял цвят

Това е идеалният цвят, който се свърза с чистотата. Белият цвят се тълкува като абсолютна свобода от всички препятствия и свобода за всички възможности. Ако този е любимият ви цвят, то вие сте личност, която не поставя граници пред себе си и гледа само напред.

Лилав цвят

Лилавите багри са комбинация от синьо и червено. Те символизират страстна природа, но и спокойствие, вътрешен мир и царственост. Този цвят олицетворява всичко нестандартно. Ако лилавото е по-често изборът ви за цвят на дрехи, то ви е се стремите да омагьосате с вашата външност. Притежавате чар и искате винаги да впечатлявате.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Хмм ( преди 8 години )
Не видях никъде черен цвят :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар