Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Визия в дантела

28.01.2016г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка:thepeachskin.tumblr.com

Снимка:thepeachskin.tumblr.com

Въпреки че дантелата е смятана за акцент от по-официалната визия, все по-често тя намира място в нашите ежедневни и спортни имиджи. Класическият елемент, който винаги ще символизира женственост, нежност, класа и красота, днес е силно заложен в рубриката ни „Какво да облека днес?“.

Първото предложение представя една разкошна дантелена рокля в меки розови и бежови цветове. Обърнете внимание на това колко красиви са допълнените дантелени апликации с флорални мотиви върху материята.

Моделът е съчетал роклята с красиво сако и кубинки. Подобна рокля би се комбинирала чудесно и с късо кожено яке, фино класическо палто, класически ботуши или боти. Не забравяйте и за меките вълнени шапки, които ще добавят шармантност във визията ви.

Визия номер две представя един по-елегантен ежедневен силует, в който моделът е съчетал дантелена пола с късо класическо палто.

Свързани статии

Що се отнася до линията на полата, може да изберете трапецовидна, права, а защо не и от ластична материя с декорация от дантела. Тук дантелата е в черно, но не забравяйте, че тя е красива във всичките си цветове.

Третото предложение е подвластно на черния цвят. Туника или рокля с дължина над коляното и разбира се с фина декорация от дантела по ръкавите.

Снимки: pinterest, thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
Петя ( преди 8 години )