Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Три идеи за пролетна визия

05.04.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: keikolynn.com

Снимкa: keikolynn.com

Предстоящите дни ще бъдат слънчеви и топли за сезона. Не само настроението ни ще се промени към положително, но и визията ни ще бъде една експлозия от свежи пролетни цветове. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме с вас три идеи за визия с повече пролетно настроение.

В първата идея моделът е избрал класически модел рокля с копчета и голяма панделка за колан. Обърнете внимание на десена. Той разказва една необикновена романтична история за Париж. Подобни рисунки върху тениски, поли и рокли ще бъдат абсолютен хит в пролетно-лятната мода за 2016 година.

Изобилието от цветове прави роклята комбинативна с останалата част от имиджа. Като завършек може да се добави класическо фино сако и едно копринено фишу, което да напомня още повече за романтика.

Втората визия е за онези дни, в които времето ще ви „изненада“. Тук моделът е избрал фин пуловер с оригинална апликация с пайети. Още един елемент, който трябва да добавите в гардероба си. Обърнете внимание на дънките. Те са декорирани с малки перлички. Повече за тази идея вижте тук.

И не на последно място комбинирането на идеи. Това е визия, в която има еклектика. Перли, апликация с пайети и фишу с пепит щампа. Много различни идеи за един интересен имидж.

Свързани статии

Обуйте любимите дънки, удобни кецове в свеж пролетен цвят и късо кожено или памучно яке. Приберете косата в небрежен кок и вържете шал около нея като тюрбан. Ретро очила и чаша ароматно кафе под галещото слънце. Нека бъде пролет!

Снимки: keikolynn.com

Коментирай