Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Пролетно съчетаване на десени

12.04.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Пролетта се завръща, а с нея и модното ни настроение. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме с вас няколко свежи идеи, които отново са подчинени на слънчевото време и на съчетаването на различните десени.

Сините нюанси винаги напомнят за красивото небе, морето, за свежестта на пролетния въздух. Може би затова моделът е избрал именно тези багри да са водещ цвят ввъв визията. И така, открийте вашия шлифер или пролетно яке в каре.

Нека моделът бъде максимално изчистен, с дължина до средата на бедрата. Може да добавите къса дънкова пола с висока талия или любимите ви скини дънки. Споменахме съчетаване на десени, и тук имаме каре с деним риза на точки.

Към този разкош от настроение в синьо, моделът е добавил и фишу на флорални мотиви. Една визия винаги се нуждае от акцент, и в този случай това е чантата в цвят горчица от велур. За финал ретро очила с леопардова шарка. Нека бъде пролет!

Втората визия съчетава в себе си райе с флорални мотиви. Лека апликация на дънковото яке, скини дънки и малка чантичка с дълга верижка за дръжка. Райето се съчетава чудесно и с точки, геометрични фигури, а защо не и с деликатен леопардов принт.

Свързани статии

Третата визия е за онези от вас, които искат да уловят слънчевите лъчи в красотата на флоралните мотиви. Разходете се из модните бутици и открийте вашата рокля на цветя. А за разкош добавете очила с леопардова шарка.

Снимки: keikolynn, instagram

Коментирай