Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Флорални принтове и ефирни материи

15.04.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Слънце и дъжд се редуват, но не и в нашето пролетно модно настроение. Преобразили напълно гардероба си, ние сме по-забележителни и уверени в красотата и стила си. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме свежи предложения за вашата ежедневна визия.

Флоралните мотиви ще бъдат десенът, на който ще отделим специално внимание, не само в следващите редове, но в следващите предложения в пролетно-лятната мода. Тук моделът е избрал скини панталони в черен цвят, които са съчетани с ефирна риза в слонова кост.

Ефирните материи придават една лекота на визията, повече романтика и женственост. Акцентът в този имидж е късото сако с флорални мотиви. Обърнете внимание, че са съчетани няколко различни десена с цветя.

Освен че може да съчетавате цветята с точки, каре или райе, позволете си да ги комбинирате и с други подобни флорални принтове. Обувките за завършване на визията могат да са класически сандали с фини каишки, велурени боти или пантофки тип балерина.

Свързани статии

Във втората визия от ново имаме ефирна материя и флорални мотиви. Няколко допълнителни парчета създават илюзията за обемност, а ласките на вятъра ги превръщат във вълни. Нужна ви е само една малка чанта в подходящ цвят и удобни сандали или балеринки.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com, keikolynn

Коментирай