Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Цветове и десени в една визия

09.06.2016г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес?

Ярки цветове, красиви и цветни десени... Лято е! Преоткриваме себе си чрез гардероба, който този сезон ще изобилства от настроения. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко предложения за визия, които следват модните тенденции за сезона.

Късите дънкови панталонки са предпочитани от много дами, тъй като са удобни за носене, но и лесни за съчетаване. Моделът е избрал бяла тениска в класически модел с апликация. Апликациите върху блузите ще бъдат разнообразни.

От сърца, флорални мотиви и анимационни герои до фрути мотиви. Обърнете внимание и на прическата. Косата е събрана в небрежен кок, a валът, който е на цветя и е вързан на панделка. Трябва да отбележим, че през лятото на 2016 година шаловете увити около главата под една или друга форма ще бъдат актуални.

Райето, един класически десен, който през годините търпи различни трансформации и съчетания с други десени, но който винаги ще бъде предпочитан от дамите, особено в лятната мода. Моделът е с памучна рокля на райе, в класически модел. Черно-бяла комбинация, която чудесно се съчетава с всеки по-ярък цвят.

В тази визия имаме червени сандали на равна подметка и отново шал, този път фишу на флорални мотиви.

Свързани статии

Розово в съчетание с екрю. Една визия, която е събрала два различни флорални мотива. Късите панталонки от памук са с нежни цветове, докато блузата е с флорална декорация от допълнително пришити акценти. Осмелете се да съчетавате различните настроения във флоралните мотиви.

Снимки: Instagram

Коментирай