Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо на точки или в каре

16.06.2016г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Лятната мода не спира да ни изненадва с линии, цветове и акценти. Също като разнообразните аромати на сезона и нашите визии ще преливат от един в друг стил, подчертавайки настроенията ни.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко предложения за визия. Точките са задължителни за лятото на 2016 година.

В почти всеки моден бутик ще намерите вашата класическа рокля на точки. Без значение от цветовата комбинация, точките винаги придават една закачка на визията. В тази идея моделът е съчетал роклята с късо дънково яке.

Бихме ви предложили и вариант с деним риза, която да носите разкопчана и със завързани краища. Леопардовите очила тип котка ще завършат стилната визия.

За дамите, които вече са открили сезона на късите дънкови панталонки е следващото предложение. Тях може да съчетавате с ефирни потници, блузи, фини летни пуловери и разбира се с ризи. Тези, които са с каре, също ще бъдат акцент в лятната мода. Подобна визия винаги може да бъде завършена закачливо със спортна раница или малка чантичка с мотив на анимационни герои.

Не забравяйте и за винтидж елементите във визията. Те носят много романтика и ни карат да изглеждаме кукленски и секси. Тук моделът е избрал класическа лятна рокля в син цвят, а винтидж настроението идва от прическата.

Свързани статии

Оформете косата си в небрежен кок и завържете малък шал около него. На устните си поставете червеното червило. Флоралните мотиви също ще добавят повече разкош на имиджа ни това лято. Ето защо моделът е избрал фини обувки с деликатни цветя.

Снимки: instagram, keikolynn

Коментирай