Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Къси панталонки или бермуди

04.07.2016г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Какво да облека днес?

Коя е тази дреха, която често обичате да носите през летните дни, удобна и е лесна за комбиниране? Повечето от вас, вероятно биха отговорили късите панталонки и бермудите. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко предложения за визии, в които моделът ще ви представи различни видове къси панталонки и това с какво може да ги съчетавате.

 

Екрюто е цвят, който е запазен за пролетно-лятната мода и е лесен за съчетаване с останалите цветове. В тази визия моделът е избрал ленени панталонки в екрю и ефирна риза с флорални елементи в лилаво.

В цветята, освен лилавата гама, се забелязва и красивото екрю. Обърнете внимание и на панделката. Акцент, който ще си позволим да носим все по-често през тази година. Остава да завършите визията с подходящи аксесоари в подобна на ризата и панталонките тоналност.

Дантелата ще откриете не само при роклите, полите, потниците, блузите и аксесоарите, но и при късите летни панталонки. В тази визия, имаме черна дантела, която е съчетана с красиви сини десени и флорални мотиви.

Едно предложение, което напомня за романтика. Котешките рамки на слънчевите очила завършват женственото излъчване. Бихме ви посъветвали подобна визия да завършите с чанта тип торба и сандали на платформа.

Харесвате ли точките? Защото те, във всичките им размери и цветови комбинации ще бъдат актуални този сезон. Позволете си да ги добавите към късите панталонки. Черно-бялата комбинация може да бъде съчетана с червено, зелено, розово и всички други ярки цветове.

Да се комбинира с различни десени като точки с райе, с цветя, геометрични фигури, дори точки с точки. Всичко зависи от това доколко искате да експериментирате с визията си.

Свързани статии

И не на последно място дънковите панталонки. Те са част от гардероба на почти всяка дама. Удобни са, обичаме да ги носим в почивните си дни, край морето, а когато се комбинират с райе и нещо малко с леопардов принт, стават част от една секси и забележителна визия.

Снимки: Instagram

Коментирай