Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Красиви и секси в дъжда

07.09.2016г. / 08 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Снимка: facebook Atlantic-Pacific

Тази седмица слънцето ще ни усмихва по-малко, което може  да ни затрудни, какво да изберем от гардероба. За да ви улесним, днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три идеи за визии, в които да се чувствате комфортно и все още в лятно настроение. 

В първото предложение отново имаме съчетание на два десена – райе и флорални мотиви. Толкова красиво, лятно, романтично и лошото време няма шанс да развали положителната ни нагласа. Избере рокля или пола на цветя.

Съчетайте ги с класическо памучно сако в подходящ цвят. Тук визията е издържана предимно в синьо и бяло, но жълтите сандали създават един приятен контраст. Разбира се, тях може да замените с гумени боти или пантофки модел балеринки. 

Според синоптичната прогноза, днес може да очакваме малко повече дъжд, затова е добре да сме подготвени не само с чадър. Къси панталонки, гащеризон или пола с дължина над коляното. Съчетайте ги с подходяща блуза, фин шлифер, чантичка през рамо и гумени ботуши. Дъждовно, но и секси!

Свързани статии

В мокрото време, колелото не е най-подходящият начин за придвижване до работа, затова бъдете внимателни. За да се чувствате максимално удобно на него, облечете класически панталон или скини дънки.

Съчетайте ги с фина блуза и късо кожено яке. В тази визия моделът е комбинирал черно, червено, бяло и синьо, но вие винаги може да добавите повече яркост. Обувките модел балеринки са чудесен завършек на визията.

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Коментирай