Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо с точки или в пастелни цветове

16.09.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Снимки: facebook Atlantic-Pacific

Елегантна визия, скини дънки и тениска или комбинация от свежи цветове и няколко различни десена? Всеки ден започваме с чаша ароматно кафе и мисълта какво да облечем днес.

Денят обещава да бъде слънчев, ето защо все още можем да носим открити обувки и любимите ни пролетно-летни модели. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме три идеи за визия, изпълнена с много настроение.

Първото предложение е за тези дами, които трябва да спазват по-елегантен дрескод в работата си. Пастелни цветове и класически линии на моделите. Имаме пола с дължина малко над коляното и красива бяла блуза с една флорална бродерия.

Тъй като сутрините вече са по-хладни, не забравяйте да вземете със себе си и връхна дреха. Подходяща за тези температурни стойности е шлиферът. Чантата и сандалите са съобразени с останалите цветове от визията, както и с класически елегантното настроение. Леопардовите очила ще направят имиджа ви още по-интересен.

Няма как да не споменем и точките. Толкова са класически, женствени и закачливи. Във всяка една цветова комбинация те придават повече свежест на визията. Тук моделът е завършил своята визия с ретро слънчеви очила и чанта, която напомня за абсолютната класика Chanel. Имаме розово, черно и бяло. Прекрасна комбинация.

Свързани статии

Третата визия също е подчинена на десените. Райе, флорални мотиви и шалче на малки точки. Това е едно стилно предложение, което ще ви даде идея как да съчетавате няколко десена в една визия. Цветовата гама е съобразена, материите на дрехите, както и завършващите визията аксесоари.

Снимки: Facebook Atlantic-Pacific

Коментирай