Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Нещо в цвят малина

25.05.2017г. / 07 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Мариола Тютюнджиева

Снимка: Мариола Тютюнджиева

Наближаващото лято ни кани да се облечем в повече цвят. Ярките багри имат невероятно въздействие не само върху нашата визия, но и върху емоциите ни. Може би затова нашата модна героиня Вики предпочита наситените цветове, комбинации с тях, тъй като винаги започва деня си с положителна нагласа и продължава с добро настроение.

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ ви подаряваме цвят на малина. Красив, зареждащ и особено подходящ за блондинки. Като всяка динамична жена, която иска да се чувства секси и удобно, така Вики обича да носи дънки.

Любимият ѝ скини модел е съчетан с фин потник от гладка материя, който сякаш приляга като втора кожа.

Цветът е малина. Нежен, елегантно допълнен от интересно колие с малки метални халки, през които са промушени фини велурени нишки. Обърнете внимание на обувките. Разкошен модел на платформа от велур, с фини каишки, който издължава силуета и прекрасно се съчетава със скини дънките.

Подобни модели може да комбинирате и с къси или дълги до земята поли, рокли. Платформите винаги ще бъдат на мода, затова ги добавете към лятната си колекция от обувки. Вики завършва своя имидж с черна силиконова чанта в класическа форма.

Свързани статии

Материя, която е подходяща за пролетно-лятна визия. Ако вие не разполагате с такъв модел, може да добавите чанта от велур, тип торба или плетена кошница. И не забравяйте за червилото или гланца за устни – отново в цвят малина.

Снимки: Мариола Тютюнджиева

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 6 години )
Дебели платформи на стройна фигура - подковано пиле.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време