Свинско филе със сос от червени боровинки

1 септември 2018 | 06:57 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 мл сос от червени боровинки 
½ чаша зеленчуков бульон 
1 глава лук, нарязан 
1 кг свинско филе без кост (рибица), цяло
4 ч.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Можете да си купите готов сос от червени боровинки. А можете и да задушите 250 г пресни червени боровинки в малко кубче масло в тиган на средна температура. В малка купа смесете соса с нарязания лук и бульона. 

Поставете свинското в купата на мултикукъра. Залейте със сместа. Покрийте и гответе на висока температура за 4 часа или на ниска температура за 8 часа. 

Снимка: istock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай