Крехко свинско филе с чесън в мултикукър

7 декември 2018 | 06:54 | Илияна Николова
5 от 5 гласа
Добави в любими
500 г свинско филе от бут 
1 кубче гъбен бульон 
1 чаша вода
¾ чаша червено вино 
3 супени лъжици пресен чесън, намачкан 
3 супени лъжици соев сос 
черен пипер и сол на вкус
4 ч.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Поставете месото в купата на мултикукъра. Залейте с водата, виното и соевия сос. Внимателно разпределете пресования чесън върху свинското. Поръсете с подправките. Печете приблизително за 4 часа на програмата за месо според указанията на модела на вашия уред.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай