Тя, звездата

Вярвайте в мечтите!

04.04.2005г. / 10 24ч.
Аз жената
Вярвайте в мечтите!

Кристина Герман се занимава с маркетинга на Pantene в Procter&Gamble. В това интервю, дадено специално за нашето списание, тя разказва как една млада и чаровна дама успява да превъплати детските си мечти в реалност.

За каква професия мечтаехте като дете?

Споменът, който помня от детството си е че исках да стана лекар… Мисля, че това се случва на всяко дете, тази професия е толкова специална – можеш да спасяваш живот и да правиш добро на хората около теб.

А какви са професионалните Ви амбиции днес?

Тъй като не всеки може да стане лекар, работя в маркетинг отдела на една от най-големите международни компании Procter&Gamble. В момента съм бранд мениджър и мога да кажа, че мечтите ми се сбъднаха – работата ми е постоянно сред хора – нашите клиенти и с продуктите, които предлагаме можем да подобряваме живота им ежедневно. В моя случай аз работя с Pantene, световен лидер в областта на шампоаните, с който жените стават по-уверени в себе си, по-красиви и по-щастливи.

Какво е да работиш за и с красивото? И какво е красивото за Вас?

За мен красивото означава две неща: това, което е “външно” и всеки може да го види (това как изглеждаш, външния ти вид) и това, което е “вътре” – то е по-специално. Ако успееш да съчетаеш двете, то имаш правилната рецепта да си уникален, а аз смятам, че всяка жена е уникална и специална. Ето защо работя с Pantene – това е марка, която позволява да се изведе навън вътрешната красота на жената. Чрез силна, здрава и красива коса си със самочувствие, изглеждаш страхотно, чувстваш се обновена.

Кое смятате за свой най-голям успех?

Моят най-голям успех ми се случва ежедневно откакто се присъединих към Procter & Gamble. Както казах, всеки ден имам възможност да правя нещо за хората, да им предлагам най-добрите продукти и помощ в техния живот, за да се чувстват по-добре, да изглеждат по-добре, да бъдат по-щастливи.

На кого отделяте повече внимание – работата или семейството?

И двете са много важни за мен, работата изпълва моите мечти за кариера и оставя следа и семейството, което ме подкрепя и ми дава баланс в живота.

На какво бихте научили децата си?

Бих искала да направя за децата си същото, като моите родители за мен – стремете се винаги да давате най-доброто от себе си във всичко, което правите, от семплите неща (какво да си облечете, какъв шампоан да ползвате, ако говорим за красота) до всяка цел или мечта, която имате и разбира се, работете усилено, за да ги превърнете в реалност.

Как намирате българските жени? Искате ли да им кажете нещо?

Всяка жена за мен е уникална и моето послание е: никога не спирайте да търсите най-доброто за себе си, винаги вярвайте в мечтите, борете се те да се сбъдват.

Любими цвят и вкус?

Любимият ми цвят е синьото, а вкус – ванилия.

Коментирай