Тя, звездата

Дженифър в къща за 15 мил. долара

17.10.2006г. / 14 05ч.
Аз жената
Дженифър в къща за 15 мил. долара

Звездата от сериала “Приятели”, Дженифър Анистън си купи артистична едноетажна къща, която се определя като архитектурен шедьовър. Построена е в началото на 70-те години на миналия век и е дело на архитекта Хал Левит. Къщата се намира в Бевърли хилс, където живееше с бившия си мъж Брат Пит и струва 15 мил. долара.

След раздялата им най-добре изглеждащата звезда на планетата се премести в Малибу на Тихия океан  в бунгало с две спални. Сега Дженифър ще живее в шест спални и седем бани, които ще сподели с приятеля си Вин Вон.

Според Дейвид Аркет, съпругът на най-добрата й приятелка и колежка от “Приятели“ Къртни Кокс слуховете, че звездната двойка се е разделила не са верни.

Дженифър е родена в Шърман Оукс, Калифорния, но е израснала в Ню Йорк в артистично семейство с гръцки произход. Като малка е живяла в Гърция и след като баща й получава ролята в сериала “Love of Life” заминават за Ню Йорк. Родителите й се разделят когато Дженифър е на девет години. Записвайки се в училищния драматичен състав на Рудолф Стайнър, малката девойка разбира с какво ще се занимава. В началото на кариерата си се появява в редица телевизионни и театрални продукции и успоредно работи като сервитьорка.

По-късно това ще й помогне в изгряването й като звезда в известния сериал “Приятели”. Следват години на възход и актрисата е включена в класацията на списание “People” за най-интригуващи личности.

Коментирай