Тя, звездата

Дени: Обичам да приготвям торта тирамису

04.10.2009г. / 19 46ч.
Аз жената
Дени: Обичам да приготвям торта тирамису

Ще Ви запознаем с лицето на Суперхостинг – Дени. Вероятно всички я познавате от рекламни материали. Тя е студентка в Свищов – на 20 години. Обича спорта, хубавата музика и приятелите си. Ето какво сподели тя за Az-jenata.bg

Здравей Дени, ще ни разкажеш ли как премина кастинга, за да станеш лице на Суперхостинг?
В началото кастинга започна с разяснения за компанията и за нейните цели и моите евентуални ангажименти към Суперхостинг. И така след успорвана надпревара и малко късмет от моя страна бях избрана от фирмата за нейно рекламно лице.

Какво е да олицетворяваш цяла компания?
Чувствам се щастлива от факта, че именно аз бях избрана  да олицетворявам Суперхостинг.От друга страна това е и голяма отговорност, защото трябва да защитавам имиджа на компания, която се бори непрекъснато за върховите позиции в областта на хостинг услугите.

Случвало ли ти се е да те спират хора, познаващи те от рекламите?
Да, случвало ми се е да ме спират хора и да ме разпитват дали аз съм се снимала за рекламите на Суперхостинг. Напоследък тези случки даже зачестяват.

Участваш ли в други рекламни кампании?
Не, не участвам в други рекламни кампании. На този етап нямам намерения да поемам ангажименти към други компании.

Какво знаеш за работата в хостинг компания?
Не съм особено запозната в тази област. Според мен за тази работа се изискват много знания, умения и опит в областта на информатиката, компютрите и компютърните технологии.

Има ли, според теб, добри жени - IT специалисти у нас?
Според мен един специалист се определя не от пола, а от натрупаните знания и умения. Така, че на въпроса дали има добри жени – IT специалисти бих отговорила с „да”.

С какво се занимаваш в момента?
Освен с ангажиментите към Суперхостинг, моето внимание е насочено и към моето обучение в университета и по-нататъшната ми реализация.

Какви са плановете ти за бъдещето?
Плановете ми за бъдещето са да завърша следването си успешно и да намеря подходяща работа, в която да покажа натрупаните знания и умения.

Обичаш ли да готвиш? Какво?
Обичам да готвя, но времето не ми достига и често не намирам време да усъвършенствам кулинарните си умения. От малкото неща, които умея да приготвям е торта – Тирамису. Това ми е един от любимите десерти.

Ще ни дадеш ли рецептата?

Необходими продукти:
400 г бишкоти
500 г сирене Маскарпоне
2-3 ч.ч. кафе експресо, без захар (кафето предватрително се сварява и се изчаква да изстине)
4 яйца
7-8 с. л. захар
какао на прах

Начин на приготвяне:
Разделете белтъците и жълтъците на яйцата.Разбийте на бавни обороти жълтъка със захарта.След това прибавете маскарпонето към сместа и разбъркайте на ръка докато се получи хомогенна смес. Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сиренето на малки порции и сместа внимателно се разбърква. В тавичка наредете пласт бишкоти, които предварително сте натопили в кафето, след което намажете със крем. Отгоре наредете пласт от бишкоти и така до изчерпване на продуктите. Най-горния слой е от крема. Покрийте с домакинско фолио и поставете в хладилника за няколко часа (най-добре за 24 часа). Преди сервиране поръсете отгоре с какао на прах.

Любимото ти място? Цвят? Музика? Филм
?
Любимото ми място е сред природата, но най-важното за мен е не толкова къде се намирам, а от кои хора съм заобиколена.
Любим цвят – тюркоаз.
Любима музика – харесват ми почти всички жанрове. Музиката, която слушам е различна в зависимост от моето настроение и мястото на което се намирам.
Любим филм – нямам точно определен любим филм. Обичам да гледам комедии.

Коментирай