Всичко за зодиите

Кои са най-сексуалните зодии?

С тях ще ви очакват много вълнуващи моменти

09.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ако зодиакалният знак донякъде е определящ за това какъв е човек като личност, как го виждат останалите, в професионален и личен план, то звездите са се подредили по определен начин при всеки един и много хора вярват, че това е определящо и за сексуалността.

Ето кои са най-сексуалните зодии в звездната карта. С тях ще ви очакват много вълнуващи моменти, стига да намерите правилния подход.

Рак

Те са най-чувствителната зодия от зодиака. На представителите на зодия Рак по-трудно може да им се привлече вниманието. По-голяма част от тях са надарени с голямо чувство за хумор и интелект, което ги прави желани и интересни събеседници. В повечето случаи мъжете от тази зодия се доказват като истински кавалери.

Раците са непоправими романтици и винаги помнят вашата годишнина, деня, в който сте се запознали, първата размяна на погледи и думи и т. н. От друга страна, когато са ядосани, определено не са най-подходящата компания. Хубавото е, че им минава бързо.

Големи домошари са и много държат на семейството и не на последно място са едни от представителите на зодиакалните знаци, които обичат да правят най-много секс. За тях половият акт е съпроводен с много романтични моменти и ласки, въпреки това не са изключени и по-груби, но възбуждащи моменти в леглото.

Лъв

Лъв е следващата най-сексуална зодия. Лъвовете владеят изкуството на флирта и това да привличат вниманието на околните. Имат невероятно излъчване, чар и топлина. Винаги се отличават в тълпата.

На моменти освен много чаровни са и деспотични. В леглото представителите на зодия Лъв обичат разнообразието и обичат да получават комплименти за тяхното сексуално представяне.

Само няколко усмивки са нужни, за да вкарат в леглото си обекта на тяхното желание. Обичат да се доказват като добри любовници, ето защо по-често те са доминиращи в леглото. Не забравяйте, че за да впечатлите Лъвовете, трябва по-често да им правите комплименти и да сте готови на всякакви сексуални сценарии за любовни игри.

Свързани статии

Скорпион

Ако някога обект на вашето желание е бил представител на тази зодия, със сигурност сте усетили притегателната му сила. Около Скорпионите винаги има малко мистерия и много горещи сексуални изживявания. Те са от така наречените гъвкави знаци в зодиака и обичат новите изживявания в леглото.

Голяма част от представителите на зодията имат силно сексуално излъчване. За мъжката половина на зодия Скорпион са носи славата на едни от най-добрите любовници. Тяхното сексуално мислене е дълбоко. Срещнете ли Скорпион, не го изпускайте!

Коментирай
Свободно време