Всичко за зодиите

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

Коя зодия е най-подходяща за страстта на Скорпиона?

24.02.2016г. / 18 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Когато търсим партньор в живота, понякога някои от нас се допитват до гадатели, астролози, за това кой би бил най-подходящ за нас. Споделяме кратък пътеводител на зодиите, подходящи за авантюра и за сериозно обвързване.

Овен

За авантюра

Ако искате страст в краткосрочен план, Везните са вашият зодиакален знак. Щом срещнете представител на тази зодия, веднага ще почувствате взаимно сексуално привличане.

За връзка

Когато искате да градите сериозна и стабилна връзка, подходящ за вас е представител на зодия Лъв. С него ще бъдете емоционално съвместими, ще бъдете грижовни един към друг, добри приятели и добри любовници.

Телец

За авантюра

Телците са чувствителни и горещи в любовта. Ето защо, когато пред тях се изправи възможност за авантюра, искат да попаднат на човек, който да отговаря на този горещ темперамент. Подходящ би бил представител на зодия Скорпион. Желанието и силното привличане е двустранно. Със Скорпион ще имате наистина незабравими моменти.

За връзка

Девата е зодиакален знак, с който веднага ще усетите, че сте на една и съща вълна. Няма да ви доскучае с партньор представител на този зодиакален знак.

Близнаци

За авантюра

Вие се нуждаете от постоянно разнообразие и разпалване на страстта, което само един Стрелец може да ви даде. Той ще ви предостави свободата, от която се нуждаете.

За връзка

От друга страна Близнаците са хора, които обичат дългите, смислени и философски разговори. Имат нужда от човек до себе си, който постоянно да ги кара да се усмихват, но и да усетят истинския смисъл на думата любов. Затова, уважаеми Близнаци, открийте вашия представител на зодия Везни.

Рак

За авантюра

Емоционалните и чувствителни Раци трябва особено да внимават с представителите на зодия Козирог. Истинска експлозия от страст. Може да усетите сигурност в тези краткосрочни взаимоотношения, затова пазете лесно ранимото си сърце.

За връзка

С представител на зодия Скорпион бихте имали чудесно партньорство в любовта. Разбирате се без думи и двата зодиакални знака се нуждаят от сигурност и могат взаимно да си я дадат.

Лъв

За авантюра

С представител на зодия Водолей ще имате бурни и запомнящи се взаимоотношения. Пред вас се откриват възможности за пътувания, по време на които да дадете свобода на вашите сексуални желания.

За връзка

Идеалният партньор за вас е Стрелец. Приключенски дух, неудържима страст, темперамент и дълбоко разбиране на вашата същност.

Дева

За авантюра

Много приятни моменти, прегръдки и летни забави може да ви предложи представител на зодия Риби.

За връзка

С Козирога ще усетите търсените внимание, подкрепа и разбиране. Както Девата, така и Козирогът са романтични и нежни. Връзката между двата зодиакални знака е възможност за споделяне на истинската любов.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Я па бех с една(жена-ужас) Стрелец цели 3год. Епа хора,на никого не отказваше!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 8 години )
Я бех с една(рогата женска) Козирог две нощи преди 3год. Още имам кошмари от тези нощи...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Лъв ( преди 9 години )
Несериозният ми любовник не Стрелец и се надявам да си остане такъв, въпреки казаното по-горе. Иначе описанието е точно..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
Козирог ( преди 9 години )
Когато си "опитал" жена Рак, ти се иска тази вечер никога да не свършва. Наистина знаят какво искаш и се раздават максимално. И определено са силни и си вземат всичко, което поискат!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 2 rate down comment
От опит ( преди 9 години )
Между Рака и Козирога наистина се заражда истинска експлозия от страст! Страст, която не угасва! Понякога разрушаваща и деградивна, но силна и истинска. Много рядко може да се срещне толкова страстна комбинация. Сякаш са създадени един за друг.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 5 rate down comment
До DORRISSHOL ( преди 9 години )
Много грешиш. Раците наистина са само за една вечер, що се отнася до мнението на Козирога.Що се отнася до това колко са силни... глупости на търкалета. Толкова са кьопави, че даже са жалки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар