Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Водолей

Нещо със сапфир

24.01.2015г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Според звездната карта от 21 януари до 19 февруари властващ е зодиакалният знак Водолей.

Дамите представителки на тази зодия са оригинални, иновативни, интелигентни и изпълнени с въображение.

Пленени са от иновациите и обичат революционните промени, защото винаги се опитват да направят света около тях по-добър. Големи мечтателки са, изключително комуникативни и амбициозни и винаги са заобиколени от много приятели.

Проявяват щедрост към хората около тях, грижовни са, но често жертват собствената си свобода. Желанието им да бъдат независими, да бъдат винаги прави в това, което казват и правят понякога е причина за тяхното променливо настроение.

Не харесват ревността, но невинаги са верни. Известни и успели жени родени под знака на Водолей са Елизабет Банкс, Парис Хилтън, Джейн Сиймур, Шакира и други.

Кои са най-подходящите подаръци за тях?

Те са любители на новите технологии. Затова подходящ подарък за тях е нов мобилен телефон или таблет. Друго, на което държат са красивите аксесоари. Затова не забравяйте да купите и подходящ красив калъф за новата придобивка.

Синьо, лилаво и тюркоаз са едни от най-подходящите цветове за тях. Ако ще подарявате дреха, изберете такава, която да съчетава в себе си поне един от изброените цветове, да има щампи или фина бродерия.

Бижутата заемат важна част във визията на дамите представителки на зодията. Красивият сапфир е специален камък, за който се смята, че носи късмет на притежателите си и особено ако са Водолеи. Ето защо е добре да изберете елегантно бижу с този камък.

Друго, което би ги впечатлило е аксесоар, дреха или бижута с флорални мотиви.

Свързани статии

Среброто е металът свързан със знака на Водолея. Затова изберете стилна колекция от сенки и лак за нокти в сребристи нюанси.

Водолеите обичат лукса и пътуванията. Една малка ваканция със спа грижи и време за пазаруване определено ще ги впечатли.

Казват, че едно от растенията на този зодиакален знак е ветивер. То често се използва за направата на мъжки и дамски парфюми. Има интензивен и интересен аромат. Изберете парфюм с уханието на ветивер или свеж аромат, който напомня за океана.

Снимка: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
Свободно време