Мода

Какво да облека днес

Няколко свежи идеи за дневна визия

22.01.2015г. / 08 05ч.
Михаела Лазарова
 Снимка: facebook Be Modish Woman

Снимка: facebook Be Modish Woman

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме три свежи идеи за визия, в актуалните за сезона кафяво, сиво и зелено.

Потърсете в гардероба вашите любими скини дънки или модел boyfriend. Съчетайте ги с памучна раирана блуза или бяла класическа риза. Топлият пуловер или жилетка могат да бъдат вашето стилно допълнение към имиджа, а в по-топлите дни може да облечете и меко пончо, което да замени връхната дреха.

Завършете имиджа с шал в подходящи цветове, изчистена кожена чанта, деликатни обици с перлички и боти. Сивите цветове са изключително комбинативни. Ако искате визията ви да бъде по-раздвижена, съчетайте райето с аксесоар на флорални мотиви.

Второто предложение е за онези дами, които харесват кафявата гама. Изберете тъмносини дънки или панталон класически модел. Дългите памучни ризи са актуални не само през пролетно-летния сезон, затова не забравяйте да ги носите и по това време на годината стилно съчетавайки ги с вълнена жилетка.

За тази изчистена, но стилна визия ще трябва да добавите високи ботуши, кожена чанта в кафявата гама и бижута от жълт метал. Жълтият метал подхожда добре на кафяво, тъмносиньо, бежово. Подходяща връхна дреха е късото кожено яке, пухенка или палто в класическа линия.

Изберете свежестта на изумрудените зелени цветове. Както забелязвате панталонът е от много интересна промазана материя, която има леки отблясъци. Нещо, което е изключително актуално и в модните бутици може да откриете не само подобни панталони, но и поли в различни цветове, изработени от такава материя.

Пухкавият пуловер в зелено ще си подхожда с топъл шал в подходящ цвят или пищно колие. Велурените боти и чантата в синьозелената гама са стилен завършек на вашата визия. Не забравяйте да облечете и топло палто в бежово.

Снимки: facebook What to wear today, facebook Be Modish Woman

Свързани статии
Коментирай