Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Близнаци?

Нещо с дантела

25.05.2018г. / 13 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Дамите родени под знака на зодия Близнаци са ярки и интелигентни личности. Като останалите въздушни знаци те са и много замислени, а на моменти неорганизирани и разсеяни. Въпреки тези си малки недостатъци, те всъщност са способни да правят няколко неща наведнъж.

Близнаците обичат спокойствието, а тези, които ги познават, знаят, че те могат да изпаднат в неочаквани промени на настроението и от усмихнати и позитивни да се превърнат в неспокойни и нестабилни личности.

Хубавото е, че лошото настроение бързо им минава. Дамите родените под този знак обичат красивите пътешествия, непознатите места. Те са изключително гъвкави, родени лидери и добри комуникатори. Въпреки двойствената си природа, те са чисти и уравновесени.

Що се отнася до любовта, те са верни на половинката си, но се нуждаят от повече свобода и разнообразие. Трудно може да бъде спечелено сърцето на дамата родена под знака на Близнаци, защото тя търси партньор, който да отговаря на нейното интелектуално ниво, да умее да разговаря, да я разбира и и да поддържа постоянния й интерес.

Известни дами родени под този зодиакален знак са Мерилин Монро, Анджелина Джоли, Адриана Лима, Ана Курникова и други. Що се отнася до модата, ето няколко насоки, които ще ви помогнат по-лесно да изберете подарък за жена Близнаци.

Както споменахме жените Близнаци са големи мечтателки, затова изберете подарък, с който да провокирате тяхната фантазия. Красива рокля или блуза, напомнящи за място, което те считат за специално или такова, което биха искали да посетят ще ги впечатли.

Когато момичетата тръгват на път, те се нуждаят от няколко големи куфара, за да съберат всичко необходимо. Това важи с пълна сила и за Близнаците. Ако подарите хубав голям куфар, с впечатляваща щампа на цветя или например леопардова, няма да сбъркате с избора на подарък. Жените родени под тази зодия често пътуват.

Когато тръгваме на път ние се нуждаем от красиви и удобни обувки. Лятото е сезонът на еспадрилите. Изберете такива, чиито десен напомня пътуване и екзотика.

Жизненост и свежест! Близнаците имат нужда от това, затова подарете красива рокля, риза или блуза със свежи флорални мотиви.

Свързани статии

В гардероба на всяка жена Близнаци има поне по една дреха или аксесоар с дантела. Добавете още нещо атрактивно към колекцията им.

Чантите! Любимият аксесоар на всяка дама. За да не сбъркате с избора на модел, заложете на обемна чанта в изчистен цвят, която да допълва елегантния стил на жената Близнаци.

Не забравяйте и за красивите бижута. Цитрин, топаз и ахат са камъните, които носят на Близнаците късмет. Подарете красиво бижу, в което да има поне един от тези камъни.

Ако все пак сте решили да подарите парфюм, изберете аромат напомнящ океана, люляк или лилиум.

Снимка: istockphoto

Коментирай