Всичко за зодиите

Какъв е Овенът в брака?

Жената, родена под този зодиакален знак е грижовна съпруга

24.03.2019г. / 08 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодиите и любовта винаги са били свързани. Поглеждаме към звездната карта, за да видим какви са отделните зодиакални знаци в брака. Днес започваме с характеристиката на зодия Овен.

Жената Овен в брака

Жената родена под знака на зодия Овен е смятана за една от най-модерно мислещите в зодиака. Когато тя избира партньор за съпруг, ще търси амбициозен мъж. Тя винаги показва своята независимост, но същевременно е един чудесен партньор за брак и голяма подкрепа за съпруга си.

Обича да прекарва времето с любимия човек във водене на конструктивни и интелигентни разговори, както и да бъде заобиколена от интересни хора. Винаги се стреми да бъде интересна и да впечатли партньора си. В брака си ще бъде изключително щастлива, ако половинката й е страстна и грижовна.

Както всеки зодиакален знак, така и Овните си имат своите недостатъци в любовта. Ако ви предстои да сключите брак с жена Овен, трябва да знаете, че едни от недостатъците са ревността и желанието да се състезават в кариерата, дори понякога с постиженията на партньора. За да не предизвикате нейните недоволство и ревност, трябва да й отделяте достатъчно внимание и разбира се, да сте й верни в любовта.

В противен случай ще се сблъскате с нейната агресия. Изключвайки тези малки недостатъци на характера на жената Овен, вас ви очаква една красива връзка, домашен уют. Получавате партньор, който е загрижен родител, огнена и страстна жена, която много държи на романтиката.

Мъжът Овен в брака

Мъжът Овен е истински мъжкар по характер, може би затова винаги привлича женското внимание към себе си. Той е романтичен и никога не се скъпи, когато иска да изненада половинката си. Харесва красивите жени, умните и тези които са с добра душа. От партньорката до себе си изисква тя да се държи винаги на положение.

Мъжът Овен рядко се впуска във всякакъв вид любовни афери. Той търси не само удовлетворение от секса, но и много добре преценява жената до себе си, защото това може да се окаже в даден момент неговата съпруга. Един от най-големите му недостатъци е, че трудно може да насити своите любовни апетити.

Свързани статии

Ако искате да сключите брак с мъж роден под знака на Овен и връзката ви да бъде дългогодишна и щастлива, ще трябва да се синхронизирате на духовно и физическо ниво. Мъжът Овен е идеалист, амбициозен и не обича да се бъркат в работата му. Любовта си доказва с дела и по-рядко с думи.

Не си и помисляйте да му изневерите, защото той няма да ви прости и това ще бъде краят на вашия брак. С годините Овенът става все по-зрял в любовта. Обича децата, а като баща е изключително грижовен.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
Свободно време