Защо мъжете си падат по връзката с по-възрастни жени?

Какво им дава тази връзка?

01.11.2014г. / 17 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Много мъже обичат интимните преживявания с по-възрастни жени. Този феномен е непонятен за много хора, но е факт. Но не се отчайвайте, млади дами, ползите за вас ще дойдат след като мъжете понатрупат опит с по-възрастните дами и ще има с какво да ви зарадват!

Кои са причините от това да има полза за мъжете от връзките с по-възрастни дами?

Повече практика и добър опит

За мъжете числото, показващо възрастта на една жена говори за това колко голям опит има тя. Ако сте млада и се омъжите или имате дълготрайна връзка се предполага, че нямате особено голям опит с мъжете. А за възрастните дами не е така, поне по презумпция.

Привлекателно за мъжете е точно това, на което могат да ги научат опитните госпожи.

По-възрастните жени знаят какво искат

Опитът усъвършенства хората. Това засяга не само интимните постижения, а се отнася и за професионалния и социалния опит. Колкото повече време прекарва човек в дадена сфера, предполага се, че толкова повече подобрява уменията си.

Именно от този опит произхожда и ясната представа за това какво искат жените. По-възрастните дами знаят какво им харесва, не се страхуват да покажат от какво имат нужда, докато при момичетата често е трудно да се разбере какво точно е желанието им. Понякога те самите не знаят още.

По-зрелите дами са се научили и какво искат мъжете

Това също е много голяма полза. Затова мъжете предпочитат по-зрели жени, защото разчитат на това, че няма нужда от подсказване и насоки – дамите вече са натрупали достатъчно опит, за да не се затрудняват с въображението си.

Много мъже споделят, че сексът с по-възрастна жена всеки път е като за последно. Те дават всичко от себе си, за да задържат младото гадже до себе си.

По-възрастните жени осъзнават важността на секса в една връзка

Младите жени са по-склонни да се дърпат, да се правят на недостъпни, като същински газели бягат и искат да бъдат преследвани. Докато опитните жени знаят, че връзката загива без интимния контакт и държат много повече на него.

Ласкателство е за един мъж по-възрастна жена да го намира за привлекателен

Това чувство на задоволство кара мъжете да се усещат още по-мъжкарски. Обикновено младите момичета възприемат връстниците си малко с насмешка. На много млади дами им се струва смешно поведението и перченето на доста от младите мъже.

Свързани статии

Затова признанието и вниманието на една възрастна дама значи много. Това кара младежите да се чувстват като истински мъже, зрели и достойни.

Възрастните жени се чувстват по-добре в кожата си

Много често младите момичета се сравняват с моделите и актрисите от лъскавите списания. Това ги кара да се взират в несъвършенствата си и да се притесняват от тях. По-възрастните дами вече отдавна са свикнали с недостатъците си и са приели факта, че тялото им отдавна не изглежда по начина, по който е изглеждало на младини.

Това им дава свободата да излъчват увереност и привлекателна сексуална сила.

По-възрастните жени общуват по-лесно

При връзката с по-възрастна жена ги няма постоянните разговори по телефона, които мъжете много мразят. Младите момичета обичат да ангажират постоянно вниманието на половинката си, да го следят, да го провокират, да намират причина да ревнуват.

Докато по-възрастните жени не се държат така и именно това е едно от нещата, които привлича мъжете – комуникацията се случва по-спонтанно и не насила.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Walkyrie ( преди 9 години )
А някой ще ми каже ли защо мъжете над 50 си падат по млади момичета???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
Trojka Ahilowa ( преди 9 години )
се за последно и не сикат деца, нито брак, това харесват младежите : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар