Всичко за зодиите

Червило за лятото според зодиакалния знак

Ако сте зодия Рак, изберете златен гланц за устни

01.08.2015г. / 09 51ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Везни

Везните, въпреки че понякога имат своите колебания, са балансирани личности. Това важи и за цветовете, с които се заобикалят. Техният летен цвят червило трябва да бъде в балансираните мерло нюанси. Те ще събудят романтичното им излъчване.

Скорпион

Жените Скорпиони са смели, любопитни и страстни в любовта. Когато искат да бъдат изискани, избират своето червило в пастелни и тъмни нюанси. Но тъй като е лято и време за любов, техният цвят за гланц за устни нека бъде съчетание между червено и малина с фини брокатени частици.

Стрелец

Дамите родени под знака на Стрелец са любопитни, големи авантюристки, интелигентни и притежават уникален стил. Това лято техните нюанси за червило или гланц са бежово-розовите.

Козирог

Жените Козирози се отличават с амбициозност, но и с егоизъм и трудност при комуникацията с останалите. Както всеки зодиакален знак, така и те се нуждаят от нещо, което да им помогне да балансират вътрешния си свят. Могат да преоткрият себе си още това лято, избирайки червило или гланц в наситени розови или малинови нюанси.

Свързани статии

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, то вие сте прогресираща личност, умна и вдъхновяваща. Вдъхновете се, като това лято изберете червило или гланц в цвят праскова, кайсия или корал.

Риби

Жените Риби са най-големите мечтателки в зодиака. Те постоянно търсят своя вътрешен баланс и се стремят да бъдат заобиколени от цветове и предмети, които допълнително да им създават хармония. Техният летен цвят за червило трябва да бъде дълбок и наситен, като червено или цвят патладжан.

Снимки: istock

Коментирай