Добри слушатели са, добри съветници, изпитват наслада към живота и са доста романтични. Какъв брак ви очаква с представител на тази зодия?

Жената Стрелец  в брака

Ако до себе си имате за партньорка жена Стрелец, знайте че изборът ви е добър. Дамите, родени под този зодиакален знак са отговорни към половинката си и семейството. Те са търпеливи, добри слушатели и съветници. Имат разнообразни хобита и интереси, държат на кариерното развитие и винаги се стремят да надграждат себе си. В любовта са верни на партньорите си.

Широките им интереси и постоянното желание да пътуват ги правят изключително привлекателни за противоположния пол. На моменти могат да бъдат твърде подозрителни към любимия човек и това да им попречи да контролират емоциите си.

Знайте, че с жена представител на зодия Стрелец ви очаква един вълнуващ и интересен семеен живот. Ако я разочаровате или изневерите, знайте, че връщане назад няма. Що се отнася до секса, нейният подход е изискан и вдъхновяващ.

Мъжът Стрелец в брака

Мъжът Стрелец търси за партньорка жена, която да е мъдра и тактична. В брака е малко педантичен и по-често забелязва само лошите страни и грешките на съпругата си. Мъжът Стрелец е труден за брак и семейство. Неговият интерес към света е голям.

Още по темата

Той е гражданин на света, обича да пътешества, има странни хобита и обича да спортува. От друга страна е изключително социален и винаги оптимистично настроен. Приема живота и любовта като спортна игра. Неговата половинка също трябва да има широки интереси, да не му пречи на свободата и да не го задушава с ревността си.

С мъжа Стрелец е трудно да се съжителства. Ако искате да задържите до себе си партньор, роден под този зодиакален знак, знайте, че ще трябва да промените разбиранията си за връзка, да споделяте неговите страсти и интереси. От друга страна е много весел, с чувство за хумор и добър любовник.

Снимка: istock