Всичко за зодиите

Любовното мото на всяка зодия

Какво е любовта за различните зодии?

12.11.2015г. / 16 21ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лъв – „Любовта е всепоглъщаща“

Лъвът има склонност да бъде център на вниманието. Това често означава надмощие над половинката. Невинаги става дума за негативно надмощие. Много често лъвовете са склонни да проявяват свръхпокровителско, закрилническо и собственическо поведение. Те са териториални животни и като царе на джунглата държат да бъдат обичани, харесвани и дори обожавани от партньорите си. Ако получат всичко това, Лъвовете връщат многократно жеста.

Дева – „Любовта е твърде лична“

Девите са свръхмислители. Те могат да размишляват цяла нощ върху даден проблем без да мигнат. Те са критични както към другите, така и към себе си, въпреки че рядко признават грешките си. Девите са склонни вместо да прегърнат и целунат любимия, който се приближава към тях, да му отправят някаква забележка или ироничен коментар. Те не биха губили време в любовни обяснения.

Везни – „Любовта те кара да излезеш от кожата си“

Везните ценят красотата, хармонията и магията на любовта. Те ще са щастливи и благодарни, ако ги обграждате с доброта и внимание. Везните обаче изразяват любовта си винаги обмислено, но понякога доста недодялано.

Скорпион – „Любовта руши прегради“

Скорпионите са смели и безстрашни. Те се хвърлят напред в любовта, независимо дали си струва или не. Те се вкопчват и дори на моменти задушават партньора си. Склонни са да демонстрират притежание към половинките си.

Коментирай