Всичко за зодиите

Любовното мото на всяка зодия

Какво е любовта за различните зодии?

12.11.2015г. / 16 21ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец – „Любовта означава себепознание“

Стрелците са ярки, изпълнени с ентусиазъм и оптимизъм личности. Те са страстни и обичат да дават любов и да получават обич. Най-щастливи са, когато получават любов и одобрителни коментари не само от половинката си, но и от обкръжението си.

Козирог – „Любовта е безкрайна мисия“

Козирозите могат да бъдат много сурови и студени, дори прекалено твърди с половинката си. Но когато са влюбени са способни да вложат цялата си енергия, за да бъде връзката им успешна. Те обичат така, сякаш връзката им ще продължи вечно и завинаги. Това понякога ги кара да пренебрегват старанието във връзката, което всеки партньор трябва да полага.

Свързани статии

Водолей – „Любовта ме хваща неподготвен“

Водолеите витаят в облаците. Обикновено те са толкова погълнати от своите хуманитарни каузи, че забравят за любовта, която стои на прага им. Най-често се случва така, че любовта ги удря по главата в момент, в който най-малко очакват. Когато са влюбени те дори изпитват замаяност и неспособност за ясна мисъл.

Риби – „Любовта е преданост“

Рибите винаги мислят за другите. Когато са влюбени, те се отдават толкова силно на другия, че забравят за собствените си желания и нужди. Рибите са мечтатели и очакват половинката им да мечтае заедно с тях. Ако изпълните мечтите си заедно, любовта ще е вечна!

Източник: yourtango.com

Коментирай