Всичко за зодиите

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Скорпион?

Бижу с перли или розов сапфир

11.12.2015г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Знакът на зодия Скорпион е осмият в зодиака. Според астролози родените под него имат пълна власт и управление върху съдбата си. Жените Скорпиони са любопитни, интелигентни, кариеристки и често за тях нещата са бели или черни.

Винаги успяват да очароват хората край себе си, но същевременно да останат и загадъчни. Марс е тяхната управляваща планета и може би това ги прави толкова интензивни, страстни и с желание за любов.

Имат страхотно чувство за хумор, понякога са твърде ревниви и обичат да контролират. Известни жени родени под знака на Скорпиона са Ан Хатауей, Деми Мур, Ема Стоун. Кои са най-подходящите подаръци за нежните представителки на зодията?

Ако искате да поднесете за подарък дреха, изберете я в цвят теменуга, от ефирна материя с дантела и модел, който да подчертава женствените извивки на тялото.

Черна очна линия и магнетично червено червило. Една класическа комбинация, която жената Скорпион, като една истинска съблазнителка ще оцени.

При избора на бижутата не забравяйте, че те трябва да подчертаят индивидуалността на жената. Също така е добре да бъдат с инкрустирани перли или розов сапфир.

Заедно с цвета на теменужките, червеният цвят е другият, който би подчертал силния характер на жената Скорпион. Ето защо може да поднесете за подарък и аксесоар в червено.

Не забравяйте и за модните акценти. Чанти, обувки или яке с метални капси също са подходящи подаръци. За повече настроение може да добавите и нещо с флорални мотиви.

Свързани статии

Парфюмът е класически подарък, с който рядко може да сбъркате. Подходящ аромат за жените Скорпиони, който би им подействал и като афродизиак е туберозата.

Ако в модните бутици не откриете нещо, което смятате, че би било достоен подарък, изберете стилен часовник с кожена дръжка в червените нюанси.

Снимка: Reuters

Коментирай