Всичко за зодиите

Как страдат различните зодии

За емоционалните Близнаци мъката понякога може да бъде разрушителна

15.01.2016г. / 14 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istockphoto

Снимка: istockphoto

Според астрологията, зодиакалният знак, под който сме родени, донякъде е определящ не само за нашия характер, избори, които правим, мотивация и поведение в любовта, но и за това как преживяваме трудните моменти.

Страданието е непосилно за много хора, които се нуждаят от месеци, дори години, за да го превъзмогнат. Други пък го превъзмогват по-лесно. Как страдат различните зодии? Вижте повече.

Овен – Представителите на зодия Овен са импулсивни. Когато страдат заради любов или друго разочарование, биват заслепени от гняв и емоциите им нарушават ежедневния им ритъм. Губят ентусиазъм и им трябват дни и дори седмици, за да могат отново да продължат с гордо вдигната глава.

Телец – Страдащият Телец остава сам със себе си. Той се изолира, губи търпение за всичко, рядко споделя мъката си и губи цялата си енергия и желание за постигане на целите. Често го спохожда и усещането, че е сам срещу големия свят.

Снимка: istock

Близнаци – За емоционалните Близнаци мъката понякога може да бъде разрушителна. Те винаги премислят и анализират преживени ситуации отново и отново. Тъй като имат голяма непоносимост към мъката, винаги се стремят да изплачат на близки това, което ги мъчи. Понякога емоциите им са толкова силни, че са готови на грешки, само и само да защитят честта си.

Рак – Раците, които са още по-емоционални от Близнаците и може би са най-голямата експлозия от емоции в зодиака, преживяват трудно разочарованията. Тяхната мъка е склонна да залее и близките им, просто защото Раците са свикнали винаги да бъдат в центъра на вниманието. Безсъние, гадене, липса на апетит са само част от неразположенията, които изпитват, когато страдат за някого или нещо.

Коментирай