Тя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма как да бъде объркана. Нейната динамика, добър външен вид и неспирна енергия, определено я правят една от най-интересните в зодиака.

Какво още специално притежават дамите родени под тази зодия, вижте в следващите редове.

Наблюдателна е

Жената родена под знака на зодия Дева е изключително наблюдателна. Забравете за несериозността, бягането от отговорност и шикалкавенето. Нежните представителки на зодията сякаш притежават вградени детектори за лъжа. В опитите си да ги подведете, не само бързо ще бъдете разкрити, но и засрамени.

Независима Жена

Дева е една от най-независимите в зодиака. Нейната самодостатъчност рязко я разграничава от онези, които истински обсебват хората край себе си. От друга страна съвършената ѝ природа ѝ диктува да усъвършенства всичко в близкото си обкръжение. Жената Дева може доста добре сама да управлява разходите си и да постигне финансова независимост.

Изключителен перфекционизъм

Дамите родени под знака на Дева са перфекционистки във всяко едно отношение. Безупречни в работата, много добре организирани, дисциплинирани, чистници и големи домакини. Не се учудвайте, ако често ви критикуват.

Не го правят с цел да ви обидят, а за да бъдат нещата наистина перфектни. Тази черта на характера им често остава погрешно разбрана от другите и може да се превърне в повод за конфликт.

Верни в любовта

Когато става въпрос за романтика, любов, връзки, жената от зодия Дева може да накара всички останали дами в зодиака да се засрамят. В любовта си Девата е непоколебима, когато става въпрос за лоялност към половинката си.

Много рядко би проявила интерес към флирт, който по някакъв начин би застрашил връзката ѝ. Тя е грижовна, всеотдайна, а ако има някакви несъвършенства във взаимоотношенията ѝ с любимия, ще направи всичко възможно те да бъдат изгладени.

Интересна в секса

В спалнята жената Дева е много чувствена и сексуална. Първоначално се срамува да изрази своите сексуални интереси, но когато се отпусне, може да стане наистина много горещо. Тя обича бавните стъпки, продължителната игра, постепенната сладка възбуда.

Докосванията, както и всеки детайл от романтичната обстановка са от изключително значение за нея. Когато партньорът ѝ знае как да я предразположи, жената Дева разкрива своята сексуалност като пеперуда с разперени пера.

Още по темата

Добър приятел

Жената Дева лесно създава социални контакти, защото е весела, позитивна. Но истинските ѝ приятели не са много. Не само, защото тя има високи изисквания за хората в своето обкръжение, но и заради спецификата на характера си.

В началото на всяко приятелство тя тръгва предпазливо, за да може добре да опознае същността на човека срещу нея. За жената Дева времето е най-добрият тест за истинското приятелство. Веднъж убедена във вашата коректност към нея, знайте че сте си спечелили приятел за цял живот.

Снимки: istock