Всичко за зодиите

Каква майка сте според зодията?

Майките Телци са стабилни и обичат да се придържат към правилата

07.09.2018г. / 11 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Майките родени под знака на зодия Лъв са глътка свеж въздух. Те са най-енергичният знак в зодиака. Обичат да се забавляват с децата си. От друга страна са лидерите на семейството и са дълбоко уверени във вземането на решения, определянето на правила за всички. Понякога са твърде драматични и са склонни да направят от мухата слон.

Знаменити майки родени под тази зодия са Мадона, Холи Бери, Дженифър Лопес, Сандра Бълок.

Дева

Майките Деви може би са едни от най-организираните в зодиака. При тях няма нищо случайно, винаги следват точни планове, четат подходяща литература, за да бъдат винаги перфектни при отглеждането на децата. Известни са и със своята склонност да са твърде осъдителни към грешките на другите, особено когато става въпрос за децата и семейството им.

Известни майки родени под знака на зодията са Салма Хайек, Никол Ричи.

Везни

Везните майки дават голяма свобода на децата си да правят грешки. За тях доброто възпитание и усета към красивото, изкуството са задължителни и винаги успяват да водят децата си в тази посока. От друга страна са изключително непоследователни. В един момент са твърде обичливи, в друг сякаш децата не съществуват.

Известни майки родени под знака на зодия Везни са Гуинет Полтроу, Катрин Зита Джоунс, Гуен Стефани.

Скорпион

Силното присъствие на майката Скорпион няма как да не се усети. Те командват парада и не ги интересува какво мислят другите за родителските им идеали. Тези трудни майки се справят изключително добре в семейството. Понякога емоциите им варират от топли към студени, но като цяло са стабилна опора за децата си.

Коментирай
6 rate up comment 2 rate down comment
ZZ ( преди 7 години )
Некви други майки освен американки не познавате ли, бе?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар