Всичко за зодиите

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

Притежават вътрешна сила и контрол

13.11.2020г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знакът на Скорпиона е един от най-силните в зодиака. Тъмен, мрачен, мистериозен, в много отношения драматичен и уникален. Известни жени родени под този знак са Грейс Кели, Хилъри Клинтън, Жаклин Смит и други.

Въпреки че думата скорпион звучи доста страховито, жените родени под този знак, невинаги се оказват такива. Какво ги отличава от останалите нежни представителки в зодиака, вижте в следващите редове.

Притежават вътрешна сила и контрол

Емоциите в живота на жените Скорпиони са повече от силни. Те са интензивни, предпочитат да казват това, което мислят и притежават голяма вътрешна сила, която им помага да намерят лесно партньор в живота си. Повечето от нежните представителки на зодията предпочитат да спорят с половинката си, но не и да бъдат игнорирани.

Те са толкова уверени в себе си и имат толкова силна интуиция, че докато вие се опитвате да разгадаете тяхната мистериозна същност, те вече са разбрали много за вас. Докато се осъзнае, партньорът им разбира, че не той е властващ във връзката с неговата любима жена Скорпион.

<< 20 характерни черти на зодия Скорпион <<

Страстни в секса

Дамите родени под знака на Скорпиона са повече от страстни в спалнята. С тях всеки път любовният акт е вълнуващ и интересен. Самите те излъчват сексуалност. Емоциите в интимните моменти са не по-малко важни за тях от самия акт.

Хубавото е, че те могат да имат силна сексуална химия с други знаци от звездната карта като Рак, Стрелец, Скорпион. Въображението им е безгранично и не се срамуват или страхуват да опитват нови неща в секса.

>> ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща? <<

Внимателно избират хората край себе си

Жените Скорпиони са склонни да имат сравнително малко, но изключително интензивни взаимоотношения. В любовта и семейството са готови на всичко, за да защитят любимите си хора.

Когато партньорът ги разочарова, малко вероятно е да предприемат изневяра, за да запълнят своята емоционална празнина. Жените Скорпион имат малко, но верни приятели, затова бъдете внимателни в подхода си към тях.

Амбициозни

Силата на жените Скорпиони се крие не само в тяхното магнетично излъчване и умения в леглото. Те са интелигентни, упорити, амбициозни и интензивни. За тях работни графици не съществуват, защото са работохолици. Постоянните им усилия им помагат да постигат големи успехи в кариерата.

Свързани статии

Добри партньори

В едни щастливи отношения, жените скорпиони са чудесни майки и личности, които винаги подкрепят половинката си. Винаги ще оценят романтичните усилия на мъжа до себе си, но не биха избрали такъв, когото трябва да носят на гърба си.

За мъж, който може да се справи с интензивността на жената Скорпион, връзката ще бъде едно вълнуващо емоционално преживяване.

Снимки: istock

Свободно време