Всичко за зодиите

Защо жените Козирози са толкова специални?

Те са добри слушатели и съветници

24.12.2019г. / 11 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те копнеят за сигурност, отговорни са и много добре организирани. Десетият зодиакален знак – Козирог и дамите родени под него не си падат по безразборните клюки, но са готови да изслушват чуждите проблеми и да дадат добър съвет. Какво още ги прави изключителни, вижте в следващите редове.

Прецизни в любовта

Жената Козирог рядко би се влюбила от пръв поглед и рядко би се впуснала във флиртове, които да я карат да се държи глуповато, като повечето влюбени. Въпреки това тя вярва в любовта, но понякога ѝ отнема време да поеме стъпка напред. Изключително наблюдателна е и предпочита да опознае добре евентуалната своя половинка, преди да премине на следващо ниво във взаимоотношенията.

Нейната вродена независимост не би позволила на партньора ѝ да я води. Жената Козирог иска да се чувства равна с любимия човек. Перфектната връзка за нея е изградена от любов, сигурност и успех.

Прагматични в приятелствата

Жените Козирози имат прагматичен подход към създаването на приятелства. Ако имате в обкръжението си дами от тази зодия, те със сигурност ще подходят грижовно към вас. Винаги може да ги попитате за мнение, да поискате съвет.

Жените Козирози създават малко но дълготрайни приятелства. Особено добре комуникират с представители на зодиите Скорпион и Риби. За тези, които не са опознали жените Козирози, те изглеждат студени личности. Всъщност не знаят, че зад тази фасада се крие един лоялен към близки и приятели човек.

Страстни любовници

Въпреки своето по-строго излъчване, жените Козирози са коренно различни в спалнята. След края на динамичния ден, захвърлили задължителния дрескод, те се превръщат в страстни любовници, готови да експериментират между чаршафите.

Нямат нужда от някакви нереални фантазии. Единственото, от което се нуждаят е силната емоционална връзка с партньора. Сексът с тях е едно незабравимо изживяване.

Свързани статии

Успешни спестовници

Жените Козирози са едни от най-големите спестовници и винаги имат заделени някакви пари за черни дни. Това им дава сигурност и те не се страхуват за бъдещето. Въпреки че пестят, те не са алчни, просто се чувстват несигурни, ако нямат резервен план.

Знаят, че за да се развиват успешно, трябва да работят много и да проявяват постоянна дисциплина.

Снимка: istock

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
valerievco ( преди 4 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
Vili Stoeva ( преди 5 години )
5 rate up comment 1 rate down comment
Starija hush ( преди 5 години )
Az sam Kozirog i saprugata mi e Kozirog.Ne e lesno s takiva zeni da ima6 brak no se ponasjame.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
Козичка ( преди 7 години )
До Данчо от жк"Мла: Телеца, не е достатъчно силен психически да понесе една коза, но пък ще помниш цял живот ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 6 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 7 години )
Жена Козирог - никога повече!!!??? Три години имах връзка с жена Козирог (аз съм Телец) и вече пета година не мога да си оправя нервите и психиката....да не говоря за кошмарите които сънувам често от тогава!!!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
jena kozirog ( преди 7 години )
аз пък пестя и то доста, написоаното напълно отговаря на моята действителност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
90% от написаното е вярно, освен това за спестовността. Не знам, ама по този показател май не съм истински Козирог. Обичам да харча пари, както за себе си, така и за близките си хора и рядко да не кажа никога, успявам да спестя нещо. А и да успея, при първа възможност го изхарчвам. :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар