Те копнеят за сигурност, отговорни са и много добре организирани. Десетият зодиакален знак – Козирог и дамите родени под него не си падат по безразборните клюки, но са готови да изслушват чуждите проблеми и да дадат добър съвет. Какво още ги прави изключителни, вижте в следващите редове.

Прецизни в любовта

Жената Козирог рядко би се влюбила от пръв поглед и рядко би се впуснала във флиртове, които да я карат да се държи глуповато, като повечето влюбени. Въпреки това тя вярва в любовта, но понякога ѝ отнема време да поеме стъпка напред. Изключително наблюдателна е и предпочита да опознае добре евентуалната своя половинка, преди да премине на следващо ниво във взаимоотношенията.

Нейната вродена независимост не би позволила на партньора ѝ да я води. Жената Козирог иска да се чувства равна с любимия човек. Перфектната връзка за нея е изградена от любов, сигурност и успех.

Прагматични в приятелствата

Жените Козирози имат прагматичен подход към създаването на приятелства. Ако имате в обкръжението си дами от тази зодия, те със сигурност ще подходят грижовно към вас. Винаги може да ги попитате за мнение, да поискате съвет.

Жените Козирози създават малко но дълготрайни приятелства. Особено добре комуникират с представители на зодиите Скорпион и Риби. За тези, които не са опознали жените Козирози, те изглеждат студени личности. Всъщност не знаят, че зад тази фасада се крие един лоялен към близки и приятели човек.

Страстни любовници

Въпреки своето по-строго излъчване, жените Козирози са коренно различни в спалнята. След края на динамичния ден, захвърлили задължителния дрескод, те се превръщат в страстни любовници, готови да експериментират между чаршафите.

Нямат нужда от някакви нереални фантазии. Единственото, от което се нуждаят е силната емоционална връзка с партньора. Сексът с тях е едно незабравимо изживяване.

Още по темата

Успешни спестовници

Жените Козирози са едни от най-големите спестовници и винаги имат заделени някакви пари за черни дни. Това им дава сигурност и те не се страхуват за бъдещето. Въпреки че пестят, те не са алчни, просто се чувстват несигурни, ако нямат резервен план.

Знаят, че за да се развиват успешно, трябва да работят много и да проявяват постоянна дисциплина.

Снимка: istock