Всичко за зодиите

Месечен хороскоп за август 2016

Вижте какво показва звездната карта

04.08.2016г. / 10 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новия месец отново поглеждаме към звездната карта. За някои представители на зодиака периодът ще бъде спокоен. За други, като Близнаците, ще има много динамика, но тя ще донесе само позитивни резултати. Какво ви очаква през август, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен

Преживяванията ще са разнородни. Ще получите и похвали, и критики, ще се налага да коригирате поведението, да преоценявате решенията си. Уважавайте чуждото мнение и се вслушвайте в препоръките на близките си, те нямат за цел да ви навредят.

Ако надценявате опита си ще се наложи да се учите от грешките си, така че не подхождайте към предизвикателствата като към експерименти. Спазвайте обещанията, бъдете старателни, влагайте в работата си творчество. 

Телец

Сравнително спокоен период, ако не проявявате капризи и не се опитвате да ги натрапвате на всички около себе си. Радвайте се на онова, с което разполагате – по-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небето.

Творческият ви потенциал е стабилен, в професионален план едва ли ще се натъкнете на затруднения. Ще имате възможност да реализирате някои планирани пътувания, с които ще разнообразите ежедневието си. Подбирайте контактите си, не се раздавайте на всички.

Снимка: iStock

Близнаци

От вас зависи къде ще вложите енергията си. Ще се справите с доста затруднения предимно благодарение на личния си чар и обаяние – непрекъснато ще ви се притичват на помощ точно в най-критичния момент.

Плановете ви ще се променят динамично, но независимо от това ще постигнете целите си. Има вероятност да поставите началото на нов бизнес, работа или допълнителен проект. Периодът може да е напрегнат, но ще е плодотворен, което не се отнася за онези от вас, които ще ползват отпуска си.

Най-важното е да сте инициативни и едновременно с това разумни. Преценявайте резултатите от решенията си в далечна перспектива, рискувайте умерено и не прекалявайте с разходите за развлечение.

Рак

Дистанцирайте се от клюки, но не пренебрегвайте мнението на хората, които уважавате. Ще заплатите скъпо проявите на самонадеяност и егоцентризъм. Може да се почувствате в изолация, което никак няма да ви хареса.

Да отстоявате собствените си принципи не означава да пренебрегвате чуждите. За решаването на стар проблем ще получите помощ от старите си приятели. За новите затруднения ви е необходима преди всичко вярна и точна информация.

Споделяйте тревогите си, не чакайте някой да гадае от какво имате нужда или да ви предлага разни варианти само за да имате удоволствието да ги отхвърлите.

Коментирай