Всичко за зодиите

4-те зодии, склонни към изневяра

Лъвовете са едни от тях

05.08.2016г. / 17 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става въпрос за любовна връзка, на някои хора им е много по-трудно да останат верни на половинката си, без значение дали всичко е хармонично между тях или имат затруднения. Оказва се, че зодиакалният знак под който сме родени може да окаже влияние върху верността ни в любовта.

Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме 4-те зодии, които са най-склонни да изневерят на половинката си.

Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание и е трудно да им се устои. Тяхното високо его ги прави привлекателни за представителите на противоположния пол. Това ги поставя и в позиция, в която винаги са готови да флиртуват, да правят впечатление, независимо дали са обвързани или не.

Ако ухажорите са по-настоятелни, влюбчивите Лъвове лесно биха се отклонили от лоялността в любовта и могат да стигнат до изневяра.

Те се чувстват толкова големи, че за тях е нещо като задължение да споделят тялото и емоциите си с повече от един партньор.

Везни

Родените под знака на зодия Везни са „най-етичните“ измамници в любовта, ако това изобщо е възможно. Когато са изправени пред трудности във взаимоотношенията с партньора, те ще положат много усилия, за да опитат да възстановят хармонията.

Везните е малко вероятно да изневеряват на физическо ниво, въпреки че това не е невъзможно, но умът им със сигурност ще се скита. Възможно е да се опитат да разпалят взаимоотношения с бивши любовници или да търсят потенциални кандидати за социални взаимоотношения, с които да изневерят на емоционално ниво, което разбира се крие риск и от физически контакт на по-късен етап.

Когато връзката на една Везна е към своя край, тя ще се опита да я приключи по приятелски начин.

Скорпион

Никак не е учудващо, че страстните и сексуални Скорпиони попадат в списъка на тези зодиакални знаци, които са по-склонни към изневяра. Те имат високо либидо и това до голяма степен може да бъде застрашаващо в даден момент за любовната им връзка. Ако им липсват страстни преживявания, няма да се поколебаят да ги получат на друго място.

Скорпионите винаги успяват да постигнат своите желания както на емоционално, така и на физическо ниво, защото са добри манипулатори. Когато са щастливи във връзката си, са лоялни и силно ангажирани.

Ето защо, ако искате да ги задържите, опитайте се да се свържете с тях не само в спалнята. Решат ли да си тръгнат, нищо не може да ги върне назад.

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец са с неспокоен характер. От друга страна те обичат да пътуват и са безкрайно любознателни в търсенето на нови и вълнуващи преживявания. Спонтанни личности, които понякога действат инстинктивно без да отчитат евентуалните последици. Когато не се чувстват щастливи и завършени във връзката си, лесно могат да потърсят разнообразие на друго място.

Свързани статии

Тяхната безгрижност, приключенски дух и отношение към живота ги правят привлекателни за представителите на другия пол. Проблемът при Стрелците е, че трябва постоянно да поддържат своя ентусиазъм в любовта.

Желанието им за флирт може да ги тласне в грешна посока. Въпреки него, те ще се опитат да останат във връзката с половинката си възможно най-дълго и да гледат на позитивните страни, които им предстоят.

Снимка: freeimages

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
ммм ( преди 7 години )
алеле все едно е писано за мен :О
отговор Сигнализирай за неуместен коментар