Всичко за зодиите

Коледни подаръци за него според зодията

Везните обичат хубавите парфюми

19.12.2019г. / 16 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Известен като приключенски, жив и прям, този спортен тип мъж, обича да пътува и да готви. За коледен подарък може да му поднесете барбекю, спортен часовник или облекло, раница и т. н. Със сигурност ще оцени изненадата ви.

Козирог

Мъжете Козирози имат силен интерес към антиките и реликвите. Така че може да му поднесете за подарък старинен предмет или картина. Помислете и за закупуване на книги, кашмирен пуловер или красива вратовръзка.

Снимка: Istock

Водолей

Водени от планетата Уран, мъжете Водолеи винаги ще представляват интерес за дамите. Да спечелиш сърцето на мъж от тази зодия не е толкова трудно. С какво може да ги впечатлите за Коледа?

Всичко, което е електроника би зарадвало представителите на тази зодия. Мобилен телефон, таблет, машинка за подстригване, масажор и други. Също така може да ги впечатлите и с хубав пуловер или риза, висококачествена мъжка козметика, аксесоари и други.

Свързани статии

Риби

Тези мечтатели и романтични души, далеч не се впечатляват от скъпи подаръци. Топла шапка, всичко, което е ръчно изработено, романтична почивка, биха зарадвали в коледната нощ мъжете Риби. Изберете подарък, който да докосне душата им.

Коментирай