Всичко за зодиите

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Овен

Вижте какво вещаят звездите на зодия Овен през новата година

29.12.2016г. / 19 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Овен:

Влиянието на Слънцето и Марс провокира у Овните стремеж към движение и склонност към преувеличение. Овните ненавиждат скуката. Те повече чувстват, отколкото мислят. Много са великодушни. Обичат две неща – да правят подаръци и да дават заповеди.


Те са пълни с оригинални идеи и харесват всичко ново. Те са новатори и изобретатели, всичко правят по собствен начин, прокарват собствени пътища. Любопитството им може да стигне до нахалство. Носители са на първична необуздана енергия, нетърпеливи са, често не зачитат чувствата на другите и стават агресивни, ако им се месят в работите.

4-те зодии, склонни към изневяра

Овните са егоцентрични, но отговорни и самоотвержени. Не е препоръчително да спорите с тях. Овенът прилага различни начини за постигане на целите си. Той успешно може да зарежда с положителна или отрицателна енергия вода, продукти и облекла, но често забравя, че е повишил енергийното поле около себе си и сам се учудва на постигнатите резултати.


Овните през 2017-а година

Свързани статии

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите, не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри.

Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай
Здраве и красота