Всичко за зодиите

Мъжът Водолей в секса и любовта

Свободолюбив и страстен любовник

18.01.2017г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Ащън Къчър е роден на 7.02.1978 година и е зодия Водолей. Снимка: Reuters

Ащън Къчър е роден на 7.02.1978 година и е зодия Водолей. Снимка: Reuters

Той винаги е изпълнен с идеи, в повечето случаи е успешен в това, с което се занимава и не спира да изследва света край себе си. Мъжът Водолей е интересна личност, която трудно се подчинява на правилата. Обича свободата не само по отношение на работата си, но и в любовта. Какъв е той във взаимоотношенията и секса?

Любовта е игра за мъжа Водолей, която той играе с лекота. Винаги подхожда игриво, а чарът, който изпраща в малки дози на представителките на нежния пол е добре изчислен. От него няма да чуете „Обичам те“ по традиционния начин или в подходящия момент.

Мъжът Водолей изразява себе си по различен начин. Цветя, шоколадови бонбони, вечеря и филм...? Тези жестове, с, които си служат повечето мъже, особено на първа среща са нетипични за Водолея. Въпреки това, подходът му към една жена е уникален или поне в повечето случаи.

Лесно омайва жените, най-напред с интелект, след това с чувство за хумор, а стигне ли се до секс, дамите има какво да очакват от него. Водолеят обича да експериментира в леглото.

Нищо не е прекалено провокативно или предизвикателно за него в спалнята. Може да бъде трудно да спечелите доверието му, но когато ви допусне в душата си, ще изживеете наистина чувствени сексуални моменти.

Ако искате да впечатлите мъжа Водолей в леглото, трябва да бъдете креативни, да използвате ума и идеите си за любовната игра, която да доведе до интензивна страст и за двама ви. Използвайте силата на думите си.

Водолеят обича комплиментите в леглото, секс ролевите игри, както и да сменя местата, на които го прави. Проучете какви са неговите фетиши и не забравяйте да го провокирате чрез тях.

Що се отнася до връзките, мъжът Водолей обича свободата. Дори и да има сериозна връзка, неговото съзнание е свободолюбиво и не изключва възможността да поддържа паралелна сексуална такава.

Дълго може да търси идеалната жена за него. Това, което го привлича по един особен начин е интелигентността, жената с идеи. Тази, която ще го подкрепя и ще разбира неговите големи амбиции в кариерата. Обикновено мъжът Водолей се счита за най-съвместим с Везни, Близнаци, Стрелец и Овен.

Свързани статии

Мъжът Водолей е силен като характер и именно с това повече привлича жените, отколкото с външността си. На пръв поглед изглежда, че е лишен от емоции, но той определено се нуждае от интимност и комуникация във връзката си. На моменти може да бъде труден партньор, непредсказуем.

Въпреки тези си странности, той е романтичен, но би се разкрил само пред жената, която истински ще спечели сърцето му.

Коментирай