Всичко за зодиите

20 отличителни черти на зодия Водолей

Водолеят е саркастичен

23.01.2019г. / 10 13ч.
Михаела Лазарова
Шакира. Снимка: Reuters

Шакира. Снимка: Reuters

Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под знака на зодия Водолей винаги успяват да направят впечатление. Любезни, с приятно излъчване и богато въображение, те са приятна компания за разговори и забавление. Споделяме още 20 отличителни черти на зодията в следващите редове.

1. Водолеите са добре известни като свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не разчитат на хорските приказки.

2. Въпреки че изглеждат миролюбиви, те биха могли да покажат и своята гневна страна. Обикновено отнема много време, докато се достигне точката им на кипене, но случи ли се, ще ви покажат своето недоволство.

3. Водолеите не са добри лъжци. Те притежават много умения, но умението да убеждават с лекота обикновено не е едно от тях.

4. Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с необходимостта от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил много труден.

5. Водолеите имат лош навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало. Една от най-негативните черти и характеристики на този зодиакален знак е анализирането на нещата до такава степен, че заради това могат да изпитват емоционални и физически неразположения.

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

6. Водолеят винаги остава встрани от егото на авторитетни личности, защото не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото поведение.

7. Водолеят е саркастичен. Толкова естествено му се получава, че понякога не осъзнава, че го прави.

8. Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат в техния свят.

9. Водолеят може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите.

10. От друга страна е независим и често предпочита да разчита на себе си. Силен, самоуверен, рядко би потърсил чужда помощ.

Коментирай