Всичко за зодиите

Тези 4 зодии критикуват хората най-много

Зодия Дева, разбира се

11.08.2017г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В живота си срещаме различни хора. С някои намираме сходства в характера, докато с други се разминаваме напълно. Често попадаме на такива, които критикуват нашите постъпки, работа, избори, по-често от нормалното.

Кои са най-критикуващите зодии според звездната карта, може да видите в следващите редове.

Зодия Рак

Първият зодиакален знак в списъка с „осъждащите“ е зодия Рак. Раците действат по този начин спрямо другите, защото са твърде чувствителни. Те мислят, че всички хора около тях искат да ги наранят, затова приемат всичко твърде лично.

Въпреки това, не бива да забравяме, че чуждите критики могат да бъдат градивни. От друга страна, уважаеми Раци, може би е добре да се опитате да контролирате вашето желание да критикувате и да не се доверявате на всяка цена на вашата интуиция, защото тя може и да ви подведе. Преди да заемете отбранителна позиция, първо помислете.

5 знака, че е крайно време да помислите за себе си

Зодия Дева

Родените под знака на Дева са големи перфекционисти, затова не се учудваме, че попадат в списъка на вечно критикуващите. Те дори се смятат за най-големите критици в зодиака. Във всеки човек, във всяка ситуация те виждат недостатъците.

Но не бива да забравят, че никой не е съвършен, дори те. Постоянното им желание да се изтъкват като съвършени може да им изиграе лоша шега.

4 типа сродни души

Зодия Везни

Везните са зодиакалният знак, който обикновено избягва конфликтите. Техните критики се проявяват по различен начин. Много се борят за социална справедливост и равенство, но често гледат на другите с презрение.

Винаги искат да покажат себе си над другите, но не изпускат това кой как живее живота си. Може би е добре да се концентрират само върху себе си, своите недостатъци и по-малко да критикуват.

Свързани статии

Зодия Козирог

Козирозите постоянно искат да контролират нещата и затова изобщо не са търпеливи. Въпреки това, винаги се възползват от възможността да осъдят другите. Добре е да започнат да слушат повече хората около себе си.

Да приемат възможността, че и те могат да сгрешат, да спрат да виждат света край себе си само в черно и бяло и да започнат да забелязват и сивите нюанси. „Позволявайки“ на хората да допускат грешки, ще могат да намерят своето щастие и задоволство от живота.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 6 години )
Вярно е за везните, че не се интересуват особено от околните и не си губят време, думи или емоции ,за да ги критикуват. Критикуват тези, които се интересуват от околните или от проблема. Но има разлика между критика, критикарстване, мрънкане, капризи, заяждане или стереотип анти.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
около ( преди 6 години )
Везните, комплексарите получават криза.Везните не се интересуват особено от околните, та да си губят времето да ги критикуват.Забелязала съм, че обикновено сме прави и това ДРАЗНИ околните. Не ни се налага да правим усилия, за да ни забележат - факт!Какво да се прави - работете върху себе си, да не ви друсат комплексите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар