Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 26 март – 1 април

Какво очаква всяка зодия в любовта през тази седмица

26.03.2018г. / 13 28ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Тази седмица ще е просто непредвидима за вас в любовен план. Динамиката и резките обрати няма да липсват. Виновни за това са Венера и Уран. Възможно е да претърпите катаклизъм във връзката си. Ако сте необвързани има вероятност някой да ви разтърси и да ви извади от вашата изолация, стреляйки право в сърцето ви. Живейте за момента и се отдайте на страстта, защото няма нищо сигурно през тази седмица.

Свързани статии

Козирог

За Козирозите във връзка тази седмица може да се окаже разтърсваща. Възможни са домашни драми, които да отвлекат вниманието ви от удоволствията, които можете да споделите взаимно. Има и друга възможност – с партньора ви да вземете бързо решение за нещо, което да придвижи връзката ви напред в положителна посока. Ще бъде едно наистина вълнуващо пътуване.

5 зодии, които са най-добри за родители

Необвързаните ще имат възможност да срещнат подходящ партньор за връзка в края на седмицата.

Водолей

Ако през тази седмица се появи възможност за непланирано пътуване с партньора ви, не го отхвърляйте. Това може да е моментът, в който да подредите нещата между вас. Бъдете спонтанни и отидете на романтично пътуване само двамата. Няма да съжалявате. Посрещнете предизвикателствата с отворени обятия.

Риби

Вие и вашият партньор ще имате известни проблеми с финансите през тази седмица. През първите дни от седмицата може да се наложи да вземете решение, което да не е особено отговорно. Този риск може да доведе до конфликти. В края на седмицата отношенията ви може да се обострят допълнително.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 6 години )
iskam si liubimoto sukrovi6te , mujut na surceto i me4tite mi . obojavam go . edno hubavo prekrasno 4ove4e . goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време